Venäläinen liesi keittiössäsi. Kuinka valita ilmagrilli

Muinaisista ajoista lähtien venäläisessä uunissa valmistettuja ruokia on arvostettu erityisesti niiden ylivertaisen maun ja aromin vuoksi. Airfryer on yksi yrityksistä luoda uudelleen uunissa kypsennyksen menetelmät modernissa keittiössä.
Mikä on ilmakeitin ja miten se toimii
Ilmagrilli tai, kuten sitä alun perin kutsuttiin, konvektiouuni on viime vuosisadan 80-luvulla USA:ssa keksitty ja tuolloin mikroaaltouuneja korvaava kodin sähkölaite ruoanlaittoon eri tavoin kuumailmavirralla. . Nimeä "ilmagrilli" käytettiin ensimmäisen kerran Venäjällä vuonna 1996, ja siitä on sittemmin tullut tämän keittiölaitteen kotinimi.
Ulkoisesti ilmagrilli on lasiastia-astia, jossa on jalusta ja kansi, johon on rakennettu lämpövastus ja tuuletin. Lämmityselementti lämmittää pullon sisällä olevan ilman tiettyyn lämpötilaan, ja puhallin jakaa tasaisesti siinä kiertävät kuumat ilmavirrat, jotka valmistavat astian. Ulkopuolella on ohjauspaneeli.
Airfryerin edut
Sanan "grilli" läsnäolo "sankarimme" nimessä ei tarkoita niin kapeaa erikoistumista. Päinvastoin, tämä ihmelaite voi osittain tai kokonaan korvata monet keittiökoneet, sillä se voi paistaa, ruskeaa, keittää grilliä, korvata kaksinkertaisen kattilan ja leivänpaahtimen, luoda kattilan tai kattilan vaikutelman ja jopa tehdä ryazhenkaa! Ilmagrillin käyttöön on myös epätyypillisiä vaihtoehtoja - sillä voit polttaa kalaa ja lihaa, valmistaa pannuja ja piirakoita, steriloida purkkeja, kuivattaa hedelmiä ja yrttejä, sulattaa ja yksinkertaisesti lämmittää valmiita aterioita. Lisäksi voit valmistaa useita eri ruokia samanaikaisesti säästäen aikaa ja energiaa sijoittamalla lasikulhoon useita astioita mistä tahansa lämmönkestävästä materiaalista.
On tärkeää huomata, että voit valmistaa ilmagrilliä lisäämättä öljyä ja rasvoja, kuumailmakeittomenetelmä säilyttää tuotteissa mahdollisimman paljon hyödyllisiä aineita ja vitamiineja, joten annoksesi eivät ole vain maukkaita ja herkullisia ulkonäöltään, vaan myös terve.
Airfryer valmistaa nopeasti: voit esimerkiksi tarjoilla 1 kg painavan grillatun kanan 40 minuutissa kypsennyksen aloittamisen jälkeen. Pullon läpinäkyvyyden ansiosta kypsennysprosessia voidaan seurata jatkuvasti. Pääsääntöisesti laite ilmoittaa työn päättymisestä äänimerkillä.
Airfryerin toiminnot. Mitä etsiä ostaessa
Vaikka pohjimmiltaan kaikki ilmagrillit ovat samoja, ne voivat erota toisistaan joiden lisätoimintojen ja lisävarusteiden olemassaolossa tai puuttuessa.
Aerogrillin päätoimintoja ovat:
Ajastin (läsnä lähes kaikissa malleissa, vain sen toiminta-aika voi vaihdella - 1 - 24 tuntia, jossa on mahdollisuus viivästettyyn käynnistykseen)
Jo mainittu ääni- ja valoilmaisin työn alkamisesta ja lopusta
Mahdollisuus säätää tehoa (lämmityselementin lämmityslämpötila)
Tuulettimen nopeus säädettävissä
Kannen tyyppi - irrotettava tai kiinnitettävä erityisellä kiinnikkeellä. Ensimmäinen tyyppi on hieman kätevämpi puhdistaa, toinen on luotettavampi ja turvallisempi (pienempi riski saada palovammoja kannen kuumasta pinnasta tai pudota se vahingossa)
Itsepuhdistuva toiminto (kyllä kalliissa malleissa)
Ohjaustyyppi (mekaaninen tai elektroninen)
Kypsennysohjelmien määrä
Mitä tulee lisävarusteisiin, niihin voi kuulua lisäsuutin, joka lisää pullon tilavuutta, erilaisia lasinaluita, pihdit, lastat ja astiat valmiiden ruokien poimimiseen, reseptikirjan. Kiinnitä huomiota ostamasi ilmagrillin varusteisiin.
Lopuksi muutama käytännön neuvo. Airfryer selviytyy erityisesti joidenkin tuotteiden valmistusmenetelmistä. Hänen työnsä monimutkaisuuden ymmärtäminen auttaa aerogrillien omistajien arvosteluja ja neuvoja.
Joten saimme selville, että ilmagrilli on moderni kompakti ja monikäyttöinen keittiökone monien herkullisten ja terveellisten ruokien valmistamiseen.
Hyvää ruokahalua!

Venäläinen liesi keittiössäsi. Kuinka valita ilmagrilli
Venäläinen liesi keittiössäsi. Kuinka valita ilmagrilli
Venäläinen liesi keittiössäsi. Kuinka valita ilmagrilli
Venäläinen liesi keittiössäsi. Kuinka valita ilmagrilli Venäläinen liesi keittiössäsi. Kuinka valita ilmagrilli Venäläinen liesi keittiössäsi. Kuinka valita ilmagrilliHome | Articles

June 22, 2024 00:35:56 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting