Smale køleskabe fra kendte producenter til små rum

I dag er mange mennesker vant til standardtypen køleskab og ønsker ikke at ændre noget i udseendet og dimensionerne af det sædvanlige tilbehør til det gennemsnitlige køkken af hver husmor. Men moderne teknologier står ikke stille, og de sædvanlige køleskabe bliver erstattet af nye forskellige modeller. For eksempel vinder sådanne modeller af køleskabe så smalle nu popularitet. Hvad er et smalt køleskab? I udseende adskiller det sig praktisk talt ikke fra et konventionelt to-kammer køleskab, men dets egenskab er dets mindre størrelse. Per definition er et smalt køleskab et køleskab, hvis bredde varierer mellem 48 og 55 cm.
Smalle køleskabe er også to-kammer, frysere kan placeres både over og under, afhængigt af modellen og producentens fantasi. Volumenet af et sådant køleskab er fra 100 til 250 liter, højden kan være helt anderledes, det vigtigste er, at det æstetisk passer ind i køkkenrummet. Disse køleskabe bruger mindre strøm, de er ergonomiske og behagelige at bruge, og vigtigst af alt fylder de mindre.
Ligesom et standardkøleskab tilbyder et smalt en superfrys-funktion, nogle modeller er udstyret med ekstra belysning indeni, samt et advarselssystem om, at du måske har glemt at lukke døren. Køleskabet antager tilstedeværelsen af forskellige hylder til opbevaring af mad samt specielle beholdere til opbevaring af friske grøntsager og frugter. Dørene kan opbevare forskellige drikkevarer, saucer og æg, hvilket er meget praktisk.
Det smalle køleskab er drevet af elektricitet, og når det afbrydes fra strømforsyningen i 10 til 16 timer, antager det autonom drift. Køleskabe er lavet i en standard hvid farve, men afhængigt af producenten kan du vælge en anden farve, samt andre materialer, såsom rustfrit stål.
Smalle køleskabe optræder i dag i stigende grad i dyre designerkøkkener, i køkkenerne hos dem, der kan lide at eksperimentere, såvel som i almindelige husmødres køkkener.

Smale køleskabe fra kendte producenter til små rum
Smale køleskabe fra kendte producenter til små rum
Smale køleskabe fra kendte producenter til små rum
Smale køleskabe fra kendte producenter til små rum Smale køleskabe fra kendte producenter til små rum Smale køleskabe fra kendte producenter til små rumHome | Articles

July 16, 2024 13:22:28 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting