Valg af køleskab: hvilket afrimningssystem er bedst?

Køleskabsproducenter kæmper for at slå konkurrenterne. Hvilke tricks de tyr til: de skaber modeller med et utroligt design, kommer med nye funktioner. Alt dette med ét mål - at tiltrække købere. Et stort udvalg af forskellige modeller bringer shoppingcenterbesøgende i en svimmelhed, det er svært at udskille en model fra en sådan overflod. Denne artikel vil diskutere køleskabsoptøningssystemer, efter at have læst materialet vil læserne være i stand til at forstå, hvilken enhed til opbevaring af mad der er mere egnet til dem.
Når du køber et køleskab, er et af de vigtigste kriterier metoden til afrimning af enheden. Der er tre hovedteknologier til denne proces:
1. dryp;
2. kombineret;
3. luft, bedre kendt som "No Frost".
Hovedformålet med disse systemer er at forhindre dannelsen af en sneskorpe på overfladerne af fryseren og køleskabet. Selvom det ikke kan påvirke driften af motoren eller andre elementer i enheden, men dets tilstedeværelse forringer varmeudvekslingen mellem de opbevarede produkter og fordampningsanordningen. På grund af dette forværres frysetilstanden betydeligt, en øget belastning påføres motoren.
drypsystem
Denne afrimningsmetode består i, at kondensat samler sig på bagvæggen, dette sker på grund af temperaturforskellen i rummet og køleskabet, når det åbnes. Hver gang i dette øjeblik kommer varm luft ind i enheden, hvilket bidrager til dannelsen af fugt. Periodisk, når der er en pause i driften af kompressoren, strømmer væsken ind i en speciel beholder, hvorefter den fordamper. Samtidig dannes der ikke frost i køleafdelingen, men den er til stede i fryseren. Derfor skal køleskabet med jævne mellemrum optøs.
Frostfri
I køleudstyr med et sådant afrimningssystem anvendes tvungen luftcirkulation, mens fugtpartikler fjernes fra køleafdelingen. Teknologien er god, fordi der heller ikke dannes is på væggene i fryserummet. Dette er hendes store plus. Da luften konstant bevæger sig inde i apparatet, afkøles maden jævnt og har derfor en længere holdbarhed. Der er også et minus: produkterne, der konstant er i "udkastet", tørres. Opbevar dem i lukket emballage.
De ovenfor beskrevne metoder til afrimning af husholdningsapparater er ikke ideelle, hver af dem har ulemper, så producenterne søger konstant efter en vej ud og forsøger at finde den bedste måde. Som et resultat blev det besluttet at skabe modeller, der kombinerer begge muligheder. Dette vil blive diskuteret nedenfor.
Kombineret system
Denne teknologi bruges kun i dyre modeller. Hovedpointen er som følger: Køleafdelingen afrimes af et drypsystem, og fryseafdelingen afrimes ved tvungen ventilation. En sådan implementering fra forbrugerens synspunkt har ikke ulemper. Der er tekniske ulemper: Køleskabet har flere blokke, som et resultat af dets omkostninger stiger.
Når du kender disse funktioner, vil det være lettere for dig at beslutte dig for valget af et køleskab. Når du foretrækker en bestemt model, skal du sørge for at spørge om dens energibesparelsesklasse og kapacitet - disse parametre er også vigtige.

Valg af køleskab: hvilket afrimningssystem er bedst?
Valg af køleskab: hvilket afrimningssystem er bedst?
Valg af køleskab: hvilket afrimningssystem er bedst?
Valg af køleskab: hvilket afrimningssystem er bedst? Valg af køleskab: hvilket afrimningssystem er bedst? Valg af køleskab: hvilket afrimningssystem er bedst?Home | Articles

June 13, 2024 16:53:18 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting