Vurderer fordelene, når du beslutter, hvorfor du har brug for en iPod

iPhone-ejere er klar til nogle gode nyheder. Den kendte hacker George Hotz udgiver snart endnu en udvikling. Husk på, at det tidligere var ham, der kom med programmer til jailbreak, samt iPhone-oplåsning. Disse programmer er blevet så populære, at spørgsmålet opstår: "hvorfor har du brug for en ipod?" medmindre du bruger dem.
Det nye hjælpeprogram, som Hotz skriver, passer til alle moderne enheder, såsom iPhone 3GS, iPad og iPod Touch 3.0. Der er ikke et eneste gæt om styringen af alle disse enheder endnu. Den nyligt udgivne iPhone, såvel som iPod Touch, viste sig at være mere modstandsdygtig over for hacking med standardmidler. Af denne grund kan hackere endnu ikke give dem et fuldgyldigt jailbreak.
I dag vil iPhone 3GS-ejere, der beslutter sig for at hacke deres seneste firmware, blive tvunget til at tilslutte enheden til deres computer og derefter gen-jailbreak, hver gang telefonen genstartes. Det samme spørgsmål melder sig: hvorfor har du så brug for en ipod, som konstant kræver et jailbreak. Med tillid til Hotz' ord er beslutningen nær.
Det er værd at finde ud af, hvorfor netop dette jailbreak overhovedet er nødvendigt?
Selve begrebet jailbreak (fra engelsk "jailbreak") betyder proceduren til at bryde firmwaren på en bestemt mobilenhed for yderligere at åbne fuld adgang, hvilket gør det muligt at få adgang til mobilens filsystem. Sådan et hackertrick giver dig mulighed for at installere forskellige former for piratkopierede applikationer på din iPhone i løbet af få sekunder. Men dette er langt fra den første grund til, at jailbreak er så populært.
Absolut alle ejere af telefoner med jailbreak på kan installere unikke programmer, der ikke er tilgængelige i Apple Store. Da udviklerne af de officielle butiksapplikationer er forpligtet til at overholde strenge regler.
På et tidspunkt blev iPhone en teknologi, der vendte op og ned på vores verden, nu sker det på markedet for monster high dukke. Disse søde sjove legetøj fanger hjerterne hos et stort antal børn. Du kan læse om, hvad monster high dukker er på hjemmesiden highdolls.ru.
En universel applikation kan gøre din yndlingstelefon til en bærbar computer med internetadgang eller hjælpe dig med at downloade enhver video fra søgenetværk. Der er mulighed for at se og ændre skjulte telefonindstillinger. Du kan eventuelt tilføje et ubegrænset antal ikoner til Dock eller ændre grænsefladen til en mere behagelig. Listen over funktioner er suppleret med funktionen til at filtrere indgående opkald? Faktisk er denne liste uendelig.

Vurderer fordelene, når du beslutter, hvorfor du har brug for en iPod
Vurderer fordelene, når du beslutter, hvorfor du har brug for en iPod
Vurderer fordelene, når du beslutter, hvorfor du har brug for en iPod
Vurderer fordelene, når du beslutter, hvorfor du har brug for en iPod Vurderer fordelene, når du beslutter, hvorfor du har brug for en iPod Vurderer fordelene, når du beslutter, hvorfor du har brug for en iPodHome | Articles

May 20, 2024 02:23:51 +0300 GMT
0.015 sec.

Free Web Hosting