Smal vaskemaskine til et lille badeværelse

I Rusland er efterspørgslen efter vaskemaskiner steget; de er allerede holdt op med at være en luksusvare. Men efterspørgslen er tilstrækkeligt øget til maskiner af smal type. Dette skyldes den lille størrelse af badeværelser og køkkener. Det er trods alt ikke alle, der har mulighed for at have et rummeligt badeværelse til at rumme en stor bil og et bruseafløb.
I betragtning af endnu en faktor, at det er Bosch-vaskemaskiner, der er smalle og hovedsageligt efterspørges i Rusland, besluttede virksomheden at producere dem her. Dermed spares der tid til levering af færdigvarer direkte til forbrugeren, og det bliver også muligt at reducere deres omkostninger markant på grund af samme levering, samt toldomkostninger.
Derfor er smalle Bosch-vaskemaskiner nu i stand til at reagere hurtigere på markedets efterspørgsel i Rusland. Det er trods alt et år siden, der blev åbnet en særlig linje til deres produktion nær St. Petersborg.
Siden fortiden har der været planlagt en specialudgave af Bosch vaskemaskiner af den smalle type "Classixx 5": WLF 20171 CE, WLF 20271 CE og WLF 24271 CE. Deres producent blev bragt så tæt som muligt på russernes behov. Dette er dikteret af et stort ønske om at erobre denne niche på vaskemaskinemarkedet, samt evnen til at levere til den bedste pris sådanne modeller, der kan tilfredsstille vores forbruger.
Disse modeller har visse parametre, som russere bør kunne lide. For eksempel vil Super Fast 30-programmet hjælpe enhver husmor med at klare vasketøjet i løbet af en halv time, så du kan bruge Bosch-vaskemaskinen af smal type yderligere. Dette er en meget relevant funktion, hvis det ikke er muligt at vaske hver dag, fordi mange husmødre stadig har råd til at arrangere en storvask kun en gang om ugen. Tidligere var denne funktion kun tilgængelig i dyre modeller.
Derudover giver hyppig, men kort vask dig mulighed for at spare på strøm og vaskepulver, så du altid kan holde dit vasketøj i perfekt renlighed. De nye modeller har desuden en større bæreevne, som er øget fra 3 til 5 kg. Dette sparer også tid på vasketøjet. Det giver dig også mulighed for at vaske større genstande i en smal Bosch vaskemaskine.
Centrifugeringshastigheden i Bosch vaskemaskiner af smal type er blevet øget til 1000-1200 o/min. Næsten alle modeller har display og Bosch elektronik vil gøre vask hurtig og behagelig, fordi maskinerne er nemme at betjene. Der er funktioner som "ekstra skyl", timer mv.

Smal vaskemaskine til et lille badeværelse
Smal vaskemaskine til et lille badeværelse
Smal vaskemaskine til et lille badeværelse
Smal vaskemaskine til et lille badeværelse Smal vaskemaskine til et lille badeværelse Smal vaskemaskine til et lille badeværelseHome | Articles

May 28, 2024 01:18:06 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting