Små vaskemaskiner til komplet vask af linned

Små vaskemaskiner kan efter design opdeles i tre følgende kategorier:
- automatisk ("Tefal");
- ikke-automatisk med bund og vandret arrangement af aktivatoren ("Mini-Vyatka", "Fairy");
- ikke-automatisk med et lodret arrangement af aktivatoren ("Desna", "Samara", "Malyutka").
Det skal siges, at ikke-automatiske vaskemaskiner i lille størrelse er designet til at vaske 1,5 kg tørt vasketøj og heller ikke har en vridemaskine. De er meget rimelige at bruge, når du vasker småting (sokker, lommetørklæder, babytøj). Maskinen er installeret på en skammel eller stol, og selve vaskningen foregår på grund af den intensive cirkulation af sæbeopløsningen, som trænger ind mellem porerne og stoflagene uden nogen mekanisk påvirkning på den. I sådanne små vaskemaskiner skabes cirkulationen af sæbeopløsningen af hvirvelbevægelser, der exciteres af aktivatoren. Det er på grund af opløsningens hvirvelbevægelse, at linnedet konstant vender i forskellige retninger, hvilket bidrager til dets omhyggelige og ensartede strækning. Efter endt vask drænes vandet af tyngdekraften, linnedet vrides ud manuelt eller i en autonom centrifuge.
En typisk ikke-automatisk vaskemaskine i lille størrelse består af et låg, en tank og et hus, hvori maskinens elektriske udstyr er installeret: kondensatorer, en motor, et beskyttende termisk relæ. Hus, låg og tank er lavet af plast. Diskaktivatoren, som driver elmotoren, er placeret på siden af tanken. Aktivatorakslen er forbundet med den elektriske motoraksel på den lille vaskemaskine. Elmotoren fastgøres med skruer til tankvæggen, og selve skruerne er beklædt med elektrisk isolerende tætningsmasse. På kabinettet til en sådan vaskemaskine er der en strømkredsafbryder, og der er også et hul til at dræne sæbevandsopløsningen. Monteringen af en sådan åbning kan lukkes med en plastikprop eller forbindes til den ene ende af afløbsslangen, og dens anden ende er fastgjort i en speciel spalte i overkanten af tanken, når maskinen kører. Vandstanden i tanken styres af et særligt mærke. Låget hjælper med at undgå sprøjt af væske ved skylning og vask af tøj og er fastgjort med låse til tankkroppen.

Små vaskemaskiner til komplet vask af linned
Små vaskemaskiner til komplet vask af linned
Små vaskemaskiner til komplet vask af linned
Små vaskemaskiner til komplet vask af linned Små vaskemaskiner til komplet vask af linned Små vaskemaskiner til komplet vask af linnedHome | Articles

April 19, 2024 12:14:07 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting