Køleskabstilstande

Når du vælger et køleskab, er det nødvendigt at være baseret på de tilstande, der er fastsat i det, såvel som på al dets funktionalitet, der kan være nyttigt under drift. Superfrysetilstanden er nyttig, hvis du skal fryse en enorm mængde mad. Men denne tilstand er også nødvendig for at forberede kammeret til processen med at øge temperaturen. Denne tilstand skal være aktiveret på forhånd. Inden for få timer kan kammertemperaturen falde fra -18 til -24 grader. Så snart en stor mængde ikke-frosset mad er placeret i kammeret, stiger dens temperaturregime øjeblikkeligt. Hvis "superfreeze" -tilstanden bruges, vil denne proces ikke være forfærdelig for produkterne. Med det kan du fryse et stort antal bær og frugter om sommeren. For produkter er det vigtigt, at temperaturbarrieren passerer ved nulgrænsen. I tilfælde af at grænsen passeres hurtigt nok, bevarer produkterne en mere naturlig smag selv efter frysning.
Denne egenskab er iboende netop under brugen af "superfreeze"-tilstanden. Ellers vil maden miste sin naturlige smag under frysning og dermed næringsstofferne. Fryseprocessen vil være effektiv, hvis produkterne først deles i små stykker. Så frysning vil være hurtigere. Til frysning er det nødvendigt at forberede specielle pakker.
Kølerummet kan udstyres med en superkølefunktion. Det kan sammenlignes med den samme "super freeze" funktion, som findes i fryseren. Her afkøles temperaturregimet øjeblikkeligt til +2 grader. Afkølingsprocessen af alle de produkter, der lige er blevet placeret i køleskabet, vil gå hurtigere. Som du ved, om sommeren er temperaturen på de produkter, der lige er blevet bragt ind i rummet, ret høj. Hvis de straks stilles i køleskabet, vil temperaturen, der er inde i det, øjeblikkeligt stige.
Og som du ved, påvirker en stigning i temperaturen negativt alle dem, der allerede er inde i den. Brugen af "superkøling"-tilstanden vil kunne køle alle nye produkter ret hurtigt. Og sammen med dette vil den nyttige tilstand tage sig af de produkter, der allerede er i køleskabet.

Køleskabstilstande
Køleskabstilstande
Køleskabstilstande
Køleskabstilstande Køleskabstilstande KøleskabstilstandeHome | Articles

May 20, 2024 22:20:24 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting