Nøglefunktioner af LED TV

Den væsentligste og grundlæggende forskel mellem et LED-tv og et LCD-tv er kun den måde, hvorpå matrixen er baggrundsbelyst. LCD'er bruger fluorescerende lamper, mens LED-tv'er bruger LED'er.
Et LED-tv er i stand til at gengive farver mere præcist end et LCD-tv. Billedets virkelighed øges, det bliver mere naturligt. Skærmmuligheder for lysstyrke og kontrast er også blevet forbedret. Det er nok at se på udvalget af enheder af denne type, præsenteret på siderne http://foxmart.ua/led-televizory.html, for at bemærke en betydelig reduktion i tykkelsen af skærmen. Læg dertil en reduktion på 40 % i energiomkostningerne, så er fordelene ved LED-TV tydelige.
Modeller fås med forskellige typer skærmbaggrundsbelysning: side og bag. Den første er kendetegnet ved placeringen af LED'er på langs i forhold til skærmen, på grund af hvilken enheden bliver ultratynd. I baggrundsbelyste tv er dioderne installeret bag det, på grund af hvilket lyset falder jævnt. Sådanne enheder har fremragende kontrast, sort farve ser bedre ud, men skærmen "bliver fed".
Forskellige monteringsmuligheder til LED-tv'er bruges: skråtstillet, billede eller roterende. Diagonalen på LED-tv er normalt 16-60 tommer, så det vil ikke være svært at vælge en enhed til et værelse med ethvert område. Skærmdækslet kan være mat eller blankt. Nogle LED-TV har en 3D-funktion, dog koster de tilsvarende. Billedkvaliteten afhænger også af opdateringshastigheden. Hvis det er lig med 60, kan billedet nogle gange være sløret, sløret. Det foretrækkes, at denne parameter er større end 100.
Ved at tilslutte dit køb, vil du straks bemærke billedkvaliteten. Det er en størrelsesorden højere end i LCD-tv. Tro mig, LED-tv'er retfærdiggør den økonomiske investering, ud over billeder af høj kvalitet har de også et stilfuldt design og er værdige til at dekorere enhver stue.

Nøglefunktioner af LED TV
Nøglefunktioner af LED TV
Nøglefunktioner af LED TV
Nøglefunktioner af LED TV Nøglefunktioner af LED TV Nøglefunktioner af LED TVHome | Articles

June 13, 2024 16:44:21 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting