Sisäänrakennetut jääkaapit: asennustyypit ja -tavat

Pitkään aikaan kukaan ei ole yllättynyt kaikenlaisten sisäänrakennettujen laitteiden runsaudesta. Mutta tämä ei tarkoita ollenkaan, että sisäänrakennetut laitteet eivät olisi kovin suosittuja - päinvastoin, sen myynti kasvaa vuosi vuodelta. Tämä ei kuitenkaan ole yllättävää: kun otetaan huomioon maassamme olevien pienten asuntojen määrä ja niissä asuvien ihmisten määrä, jotka yrittävät kaikin voimin ainakin hieman laajentaa käytettävissä olevaa asuintilaa, sisäänrakennetuissa kodinkoneissa on valoisa tulevaisuus. Tämä koskee erityisesti jääkaappeja, jotka ovat aina olleet kuuluisia vievänsä paljon tilaa keittiössä. Siksi on reilua keskustella sisäänrakennettujen jääkaappien tyypeistä ja niiden asentamisesta.
Kuinka rakentaa jääkaappi?
Sisäänrakennettujen jääkaappien erilaiset mallit erottuvat ovikatosjärjestelmästä. Jääkaappi voidaan rakentaa kaappiin ilman saranoita. Tämä on virroitinjärjestelmä: kaapin etuovi kiinnitetään suoraan jääkaapin oveen, eivätkä molemmat ovet liiku suhteessa toisiinsa liikkeen aikana.
Jos jääkaappi on rakennettu kaappiin, jonka ovessa on saranat, tämä on vaihtoehtoinen ripustusjärjestelmä jalustalle. Kaapin ja jääkaapin ovet liukuvat toistensa suhteen liikkuessaan. Tällä järjestelmällä molempien ovien paino jakautuu tasaisesti kaapin ja siihen rakennetun jääkaapin saranoiden kesken.
Voit rakentaa minkä tahansa kokoisen jääkaapin valitsemaasi design-keittiösarjaan. Se voi olla pieni pöytätason kokoinen jäähdytyskammio tai korkeita jäähdytyskaappeja kattoon asti.
Jääkaapin ei tarvitse näyttää ollenkaan kaapilta. Esimerkiksi Aristonin ainutlaatuinen uutuus on kylmälaatikko läpinäkyvillä seinillä. Jääkaappia avaamatta näet tuotteet välittömästi siinä. Tämä on toimiva ja moderni kylmälaite, joka sopii helposti mihin tahansa keittiötilaan.
Sisäänrakennettujen jääkaappien ominaisuudet
Sisäänrakennetuilla jääkaapeilla on samat toiminnot kuin perinteisillä jääkaapeilla, lisäksi niillä on useita etuja:
1. Energiansäästötilat. Voit kytkeä ne päälle loman aikana, jotta sinun ei tarvitse jättää jääkaapin ovea raolleen;
2. "Nollakamera". Tämän toiminnon avulla voit säilyttää elintarvikkeita optimaalisessa lämpötilassa ja kosteudessa, minkä ansiosta voit säilyttää ne tuoreina pidempään kuin perinteisessä jääkaapissa;
3. Kannattavuus. Sisäänrakennetuilla jääkaapeilla on hyvä seinien lämmöneristys;
4. Matala taustamelu. Koristepaneelit estävät melun tunkeutumisen keittiötilaan
5. Kapasiteetti. Sisäänrakennetut laitteet vievät vähemmän tilaa, mutta samalla niiden kapasiteetti on suurempi.
Voit rakentaa jääkaapin melkein mihin tahansa talon, toimiston, näyteikkunan sisustukseen.

Sisäänrakennetut jääkaapit: asennustyypit ja -tavat
Sisäänrakennetut jääkaapit: asennustyypit ja -tavat
Sisäänrakennetut jääkaapit: asennustyypit ja -tavat
Sisäänrakennetut jääkaapit: asennustyypit ja -tavat Sisäänrakennetut jääkaapit: asennustyypit ja -tavat Sisäänrakennetut jääkaapit: asennustyypit ja -tavatHome | Articles

May 22, 2024 21:47:59 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting