AEG

AEG on ollut olemassa yli sata vuotta. Vuonna 1889 yritys esitteli kodinkoneensa kaikille näyttelyssä. Näitä olivat vedenkeittimet, silitysraudat, kihartimet ja joitain muita tarvikkeita. Jo vuonna 1986 tämän yrityksen luettelossa oli 80 tuotetta. Kaiken valikoiman joukosta löytyi kananmunankeittimet, kahvinkeittimet sekä sähköliesi. Tuotteiden muotoilu ja tekniikka olivat jo tuolloin hämmästyttäviä. Kaikki mallit on suunnitellut Peter Behrens. Vuodesta 1907 lähtien tämä arkkitehti on ollut vastuussa ehdottomasti kaikista kodinkoneista. Jääkaappien suunnitteluun osallistuneet tiesivät kaikki tavallisen ihmisen tarpeet ja tavat. Jääkaappi ja kaikki sen ohjaustoiminnot täyttivät tarkalleen kaikki mukavan elämän indikaattorit. Jääkaapin muotoilu luotiin 1800-luvulla. Mutta heti kun ensimmäinen kolmivaihemoottori luotiin, jääkaappi keksittiin heti. Vuonna 1911 yritys pystyi toteuttamaan samanlaisen idean. Tällaisen jääkaapin hinta oli oikeassa suhteessa maatalousalueelta peräisin olevan talon hintaan.
Vuodesta 1950 lähtien yritys on päättänyt keskittyä vain jääkaappien ja pakastimien luomiseen kuluttajille. Mielenkiintoisimmat ideat toteutettiin välittömästi AEG:n jääkaappimalleissa. Ensimmäinen sisäänrakennettu jääkaappi julkaistiin vuonna 1953. Jääkaappi, jossa oli sisäänrakennettu pakastin, näki kuluttajan vuonna 1963. Vuonna 1984 yritys asensi jääkaappiinsa piilohaihduttimen. Näin energiankulutus pieneni 20 %.
Vuonna 2000 AEG toi markkinoille täysin uuden ja parannetun jääkaappivalikoiman. Yritys on jatkuvasti suunnannäyttäjä kylmälaitteiden joukossa. AEG:n edelläkävijänä oli läpinäkyvyysperiaate. Se koostui siitä, että hyllyt olivat läpinäkyviä ja helposti siirrettäviä. Ovet voidaan nyt ripustaa uudelleen. Pulloille yritys on luonut erityisen pidikkeen. Ja pienille tuotteille oli mahdollista mukauttaa suuri määrä laatikoita, jotka ovat myös läpinäkyviä mukavuuden lisäämiseksi.
Nykyaikaiset jääkaapit on myös varustettu toiminnolla, jonka avulla voit nopeasti jäähdyttää suuren määrän salaatteja ja juomia. Tarjolla on pikapakastus. Vuodesta 1994 lähtien tästä yrityksestä on tullut osa Electrolux-konsernia. Ei vain jääkaappeja, vaan myös kaikkia AEG:n valmistamia laitteita pidetään arvostetuina, kestävinä ja luotettavina.

AEG
AEG
AEG
AEG AEG AEGHome | Articles

May 20, 2024 03:43:12 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting