Pölysäiliöllä varustetun pölynimurin edut

Tämä keskipakoilmanpuhdistin on erittäin houkutteleva asiakkaille kaikkialla maailmassa, koska siinä ei ole pölypussia. Tällaista pussia ei ole, ja sen sijaan on muovisäiliö. Se puhdistetaan myös pölystä, säiliö voidaan myös pestä, pölynimurin teho tällä lähestymistavalla ei putoa, kun säiliö täytetään, vaan pysyy samalla korkealla tasolla koko puhdistuksen ajan. Ainoa asia, jota sinun ei pidä unohtaa, on se, että säiliön puhdistaminen vaatii paljon enemmän vaivaa verrattuna suodattimen vaihtamiseen tavalliseen tapaan. Säiliöllä varustetussa pölynimurissa on usein kaksi suodatustasoa:
• Likainen ilma yhdessä pölyn kanssa pyörii erityisrakenteen ansiosta, jolloin syntyy syklinen virtaus. Roskat puristetaan keskipakovoiman avulla tällaisessa pölynimurissa putken seiniä vasten, josta ne menettävät nopeutta ja jäävät roskasäiliöön. Sitten itse ilma kulkee moottorin ja erityisesti puhdistukseen suunniteltujen suodattimien läpi ja lähetetään takaisin huoneeseen 97 % puhtaana.
• pölyinen ilma johdetaan itse säiliöön, jossa se menettää nopeutta paljon nopeammin ja jää siihen. Tässä tapauksessa painavampaa roskaa, usein jopa 97 %, jää säiliön pohjalle. Ja hienot pölyhiukkaset jäävät pyörteeseen, joka menee moottorin suodattimeen ja sitten erityiseen suodattimeen hienopuhdistusta varten.
Suodattimet hienopuhdistukseen, voidaan kutsua loppupuhdistukseksi.
Monissa nykyaikaisissa malleissa, kannettavissa pölynimuissa, valmistajat ovat toimittaneet HEPA-suodattimen, joka on erittäin tärkeä hienosuodatin, jolla jokainen säiliöllinen pölynimuri tulisi varustaa. Tällainen suodatin pystyy moniin asioihin, nimittäin pitämään pieniä, jopa 0,3 mikronin hiukkasia, ja pidättyneiden hiukkasten prosenttiosuus ei voi muuta kuin miellyttää ja on hieman yli 99%. Euroopassa tällaisia suodattimia kutsutaan usein S-luokan suodattimiksi. Lisäksi erityisillä antibakteerisilla suodattimilla on kyky tappaa monia erilaisia bakteereja. Mutta ne hyvin pienet hiukkaset, jotka onnistuvat liukumaan kaikkien suodattimien ja esteiden läpi, eivät voi miellyttää, täydellisen turvallisuuden ja maksimaalisen puhdistuksen vuoksi on olemassa toinen suodatin, hygieeninen. Tämän suodattimen kuidut on ladattu erityisillä sähköstaattisilla aineilla, jotka houkuttelevat pienimmätkin pölyhiukkaset. Allergioista ja varsinkin astmasta kärsivien on otettava mukaan pölynimuri, jossa on säiliö ja ylimääräinen HEPA-suodatin, mieluiten vähintään 12.

Pölysäiliöllä varustetun pölynimurin edut
Pölysäiliöllä varustetun pölynimurin edut
Pölysäiliöllä varustetun pölynimurin edut
Pölysäiliöllä varustetun pölynimurin edut Pölysäiliöllä varustetun pölynimurin edut Pölysäiliöllä varustetun pölynimurin edutHome | Articles

May 26, 2024 10:50:05 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting