Siemens køleskabe

Et separat køligt sted er beregnet til opbevaring af vin. Derfor inviterer Siemens alle vinkendere til at stifte bekendtskab med nye modeller af køleskabe, der er designet specielt til dette formål. KS 38WA40 og KS 30WA40 er designet til at opbevare ædelvin. Begge disse køleskabe er designet til at opbevare vin i lang tid. Her kan du bringe vinen til den temperatur, der er fastsat til servering. Vin er kendetegnet ved, at den kun er i stand til at afsløre alle dens smag ved en bestemt temperatur. Specielt til dette har køleskabet to zoner til opbevaring af vine. Elektronisk kan en specifik opbevaringstemperatur indstilles. Dette kan være opbevaringstemperaturen eller drikketemperaturen. Temperaturen kan uafhængigt variere fra 5 til 22 grader. Et så bredt udvalg giver dig mulighed for at køle absolut alle typer vine.
Fire termometre indstiller temperaturen. Tre termometre kan placeres på de ønskede hylder. Luftfugtighed inde i køleskabet når 80%. Denne indstilling sker automatisk. På grund af den høje luftfugtighed tørrer prøven i vinen ikke ud, og det giver dig mulighed for at opbevare en værdifuld drik i sin bedste form. Betingelserne for opbevaring af vine i kældre er de mest ideelle. Der er intet skarpt lys, der kan skade vinen. Siemens-køleskabet giver dig mulighed for at skabe et miljø tæt på naturligt takket være tilstedeværelsen af tonet glas.
Designet af køleskabe KS 38WA40 og KS 30WA40 er det mest raffinerede både udefra og inde. Vinkælderen har en krop lavet af sølvmateriale. Stil og elegance kan ses i alle detaljer. I ethvert rum vil dette køleskab se perfekt ud. En oversigt over hele kollektionen kan ses gennem glaslågen. Køleskabets indvendige overflade har blød belysning. Der er en speciel indbygget lås mod uautoriseret indtrængen i køleskabet.
Udvendige dimensioner af denne model er standard. Men indeni kan den rumme op til 107 flasker. Der er et stort antal hylder, hvorpå de opbevares i vandret position. Drikkevarer kan endda opbevares åbent. Der er fordybninger til dette. Og til opbevaring af delikatesser i køleskabet er en hylde lavet af slagfast glas designet.

Siemens køleskabe
Siemens køleskabe
Siemens køleskabe
Siemens køleskabe Siemens køleskabe Siemens køleskabeHome | Articles

May 28, 2024 02:05:38 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting