Sådan vasker du en dunjakke i vaskemaskinen og holder dens form

En dunjakke i dag er et overkommeligt, behageligt, let, alsidigt tøj, der er et alternativ til de klassiske typer vintertøj i den øverste gruppe. Ligesom jeans blev dunjakker tidligere udelukkende brugt som specielt arbejdstøj. På nuværende tidspunkt er det gået solidt ind i vores liv som en dagligdags type tøj i den kolde årstid.
Som enhver form for tøj har dunjakker en tendens til at blive snavsede. Der er et logisk spørgsmål om korrekt rengøring af dunjakken fra forurening. Som regel udføres vask af en dunjakke i en vaskemaskine. Der er flere regler for, hvordan man vasker en dunjakke i en vaskemaskine for den bedste bevarelse af produktets udseende og varmeisoleringsegenskaber.
Før du vasker dunjakken, skal du forberede produktet
- fastgør alle lynlåse, trykknapper eller knapper;
- Vend dunjakken på vrangen.
Dunjakken må ikke lægges i blød før vask.
Det er nødvendigt at vaske dunjakken ved en temperatur på højst 30 grader på en delikat vasketilstand ved hjælp af specielle flydende rengøringsmidler. Det anbefales at skylle dunjakken i skånsom skylletilstand med vandskift.
Som et resultat af forkert udførelse af vaskeprocessen af produktet dannes der klumper af fnug, som er vanskelige at nedbryde og fordele den herreløse masse af fnug efter vask og tørring af produktet. I den forbindelse angiver en række producenter i anbefalingerne om, hvordan man vasker en dunjakke i en vaskemaskine, at dunjakker skal vaskes med tennisbolde. Kuglerne fnugrer fnuget op under hele vaskecyklussen, og minimerer derved dannelsen af svære at knække fnugklumper. Spinning af dunjakken i maskinen skal udføres ved lave hastigheder uden at fjerne kuglerne. Tørring af produktet kan udføres både i vaskemaskinen og i nærheden af enhver varmekilde. Tør ikke dunjakken på et håndklæde eller et tæppe, da de forsinker luftcirkulationen, hvilket øger tørretiden. Det er nødvendigt at ryste dunjakken under tørring, svarende til at fluffe en pude, for en mere jævn fordeling af fjeren.
Ved at følge disse enkle anbefalinger kan du nemt og enkelt passe på din yndlingsdunjakke i lang tid, samtidig med at dens udseende og varmeisoleringsegenskaber bevares.

Sådan vasker du en dunjakke i vaskemaskinen og holder dens form
Sådan vasker du en dunjakke i vaskemaskinen og holder dens form
Sådan vasker du en dunjakke i vaskemaskinen og holder dens form
Sådan vasker du en dunjakke i vaskemaskinen og holder dens form Sådan vasker du en dunjakke i vaskemaskinen og holder dens form Sådan vasker du en dunjakke i vaskemaskinen og holder dens formHome | Articles

May 22, 2024 23:34:08 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting