Side-by-side ja sen viimeistely

Jos harkitsemme vierekkäisiä jääkaappeja, ne näyttävät itse melko alkuperäisiltä. Ne symboloivat ylellisyyttä ja vaurautta talossa. Mutta tällä hetkellä tällainen jääkaappi voidaan sisustaa talon omistajien maun mukaan. Koristeeksi voit valita koristepaneelit. Jääkaappi rakennetaan kalustetilaan. Ja kaikki koristepaneelit on kiinnitetty jääkaapin oveen. Jääkaapin paneelin ja oven koko ovat samat. Myös tällaisissa jääkaapeissa käytetään erityisiä pidikkeitä. Jääkaapin viimeistelynä käytetään tällä hetkellä suosituinta materiaalia - ruostumatonta terästä. Tämä tosiasia voidaan selittää sen seuraavilla ominaisuuksilla: se on kestävä ja hygieeninen, materiaalin ulkonäkö monien vuosien käytön aikana näyttää yhtä erinomaiselta, "ruostumattomasta teräksestä" valmistetut kodinkoneet tukevat korkean teknologian tyyliä ja antavat kaiken huone viimeistellyn ilmeen. Jos viimeistelyyn käytetään korkealaatuista ruostumatonta terästä, se voi maksaa paljon enemmän kuin itse jääkaappi. Mutta tällä ensiluokkaisella materiaalilla on yksi haittapuoli. Jos laitat siihen melko syvän naarmun, et pääse eroon siitä niin helposti.
Tärkeimmät tapa viimeistellä jääkaappi ovat sisustus ja panelointi. Seuraavat materiaalityypit voivat toimia paneeleina koristeluun: tummutettu peili, jossa on värillinen varjostus, sävytetty lasi, luonnonpuu, nahka, turkis ja alumiini. Jääkaapin sisustuksen aikana ei vain jääkaapin ulkoosaa voida vaihtaa. Pakastin- ja jääkaappiosastot voidaan sijoittaa eri suuntiin. Ovien avaamistapa voi olla yksilöllinen.
Jääkaapin ovi voidaan valmistaa sävytetystä lasista. Jääkaapin sisäpuolen seinät voivat olla vakiovalkoisia tai ne voivat olla ruostumatonta terästä. Sen jälkeen voit turvallisesti valita paneeleille tarkoitetut kehykset. Ne voivat olla mustia, valkoisia tai ruostumatonta terästä. Mutta kaikki nämä lisäosat lisäävät vierekkäisen jääkaapin peruskustannuksia. Kaikki ylimääräiset viimeistelyt, jotka antavat jääkaapin täysin uuden ilmeen, lisäävät sen arvoa 600–1 200 dollarilla. Lopullinen hinta riippuu vain materiaaleista, joihin tämän mestariteoksen tuleva omistaja pysähtyy.

Side-by-side ja sen viimeistely
Side-by-side ja sen viimeistely
Side-by-side ja sen viimeistely
Side-by-side ja sen viimeistely Side-by-side ja sen viimeistely Side-by-side ja sen viimeistelyHome | Articles

May 24, 2024 04:13:53 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting