Vierekkäin ja mukavuus

Side-by-side-jääkaapit voivat sisältää erilaisia toimintoja. Näitä voivat olla esimerkiksi: jään ja kylmän veden syöttö, nollatuoreuskammio, No Frost -järjestelmä, sisäänrakennettu minibaari, ovensuljin. Tämä ei ole koko luettelo, joka voidaan sisällyttää vierekkäisiin jääkaappiin. Jokaisella valmistajalla on omat menetelmänsä, jotka se sisältää houkutellakseen mahdollisimman paljon kuluttajia tämän tyyppisille jääkaapeille. Esimerkiksi AMANA-yritys erottui tarjoamalla kammion lääkkeiden säilyttämiseen näissä jääkaapeissa. Tässä tapauksessa kamera voidaan lukita riippulukolla. MAYTAGin jääkaappi on varustettu nostohyllyllä. Voit säätää hyllyn korkeutta kääntämällä sisäänrakennettua kahvaa. Tässä tapauksessa toiminnot suoritetaan vain yhdellä kädellä.
Kaikilla koreilla, hyllyillä ja sivuilla on vain korkealaatuinen suorituskyky. Loppujen lopuksi tällainen jääkaappi on suunniteltu raskaille kuormille. Lisäksi jokainen hylly on varustettu sivulla, jotta neste ei pääse yli reunojen. Kaikki hyllyt voidaan säätää halutulle korkeudelle. Jotkut side-by-side-jääkaappimallit on varustettu riippukoreilla. Näitä ovat BOSCH, GENERAL ELECTRIC ja monet muut. LG jääkaapissa on soikea hylly. Siellä voidaan asettaa vaakasuoraan asentoon viini- tai samppanjapullot. Electroluxin malleissa on designhyllyt, jotka on viimeistelty puulla.
Jos kiinnität huomiota epätavallisimpiin suunnitteluratkaisuihin, MAYTAGin ZigZag-jääkaappi ansaitsee huomion. Sen tilavuus on 730 litraa. Täällä on erittäin käteviä säiliöitä. Hyllyt voidaan valmistaa lasista tai metallilangasta. Niitä on kuitenkin säänneltävä. Ovissa sijaitsevat korit voidaan kallistaa. Siellä on myös pullonpidikkeet. Jääkaapin jääkaapissa ja pakastimessa on siksak-erotus.
Kaikilla näillä alkuperäisillä ratkaisuilla tämä malli on mielenkiintoisin ja tilavin kaikista nykyään saatavilla olevista. Pakastin on varustettu koreilla, joihin voit säilyttää melko suuria tuotteita. Pizzahylly mukana. Hyllynostin voi säätää sen korkeutta jääkaapin sisällä. Jääkaapin laatikoissa voit itsenäisesti säätää vaadittua kosteustasoa. Jokaisessa jääkaapissa on "loma"-toiminto. Tämä on vähimmäiskäyttötila, joka sammuu, kun ovi avataan.

Vierekkäin ja mukavuus
Vierekkäin ja mukavuus
Vierekkäin ja mukavuus
Vierekkäin ja mukavuus Vierekkäin ja mukavuus Vierekkäin ja mukavuusHome | Articles

July 23, 2024 23:34:46 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting