Jää ja vesi

Electrolux-yritys ajattelee jatkuvasti malliensa täydellisyyttä sekä sitä, että ne tuovat mahdollisimman paljon hyötyä omistajilleen. Yrityksen uusin idea on toimittaa ihmiselle juomavettä jatkuvassa tilassa. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä niille, jotka asuvat pysyvästi metropolissa. Yrityksen viimeisin kehitys koskee mahdollisuuden luomista toimittaa henkilölle paitsi tavallista juomavettä myös hiilihapotettua vettä sekä jäätä. Source- ja Glacier-jääkaapit on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen. Nämä mallit voidaan asentaa lähelle ja toimittaa vettä ja jäätä tarvitseville. Tätä varten jääkaapin ovissa on apteekit.
Tämä kehitys johtuu siitä, että pullotetun juomaveden ostaminen kaupasta ei aina ole kätevää. Tämä vesi on siirrettävä ja varastoitava jonnekin kotona. Pullot täytyy heittää ulos jatkuvasti, ja ne voivat lisätä merkittävästi roskatilaa. Jääkaapin uusi malli pystyy toimittamaan puhdasta juomavettä suoraan jääkaapin ovesta ja milloin tahansa sopivana ajankohtana. Source-jääkaappi on suunniteltu tuottamaan juomavettä. E voidaan juoda ja käyttää ruoanlaittoon. Se on terveellistä eikä sisällä ihmisten terveydelle haitallisia epäpuhtauksia.
Tässä mallissa vesi syötetään ulkopuolelta. Jos tarvitset kivennäis-, juomavettä, laita sopiva astia apteekin alle ja paina nappia. Jääkaapin vesivarasto on 3,6 litraa. Se voi täydentyä hyvin nopeasti. Maun parantamiseksi ja läpinäkyvyyden lisäämiseksi järjestelmässä on sisäänrakennettu erityinen suodatin. Jääkaapin ilmaisin varoittaa, kun suodatin on vaihdettava.
Toinen yrityksen uutuus on Glacier-jääkaappi. Jääkaapin ovi on varustettu laitteella, joka syöttää jäätä. Tuotantotekniikka on suunniteltu siten, että jääpalojen tarttuminen ei ole mahdollista. Yhdellä kädellä voit ottaa tarvittavan määrän jäätä. Jotta jäävarastot eivät loppuisi, säiliöön ei tarvitse lisätä vettä. Jääkaappi tekee kaiken automaattisesti. Jääkaapissa on erityinen toiminto. Heti kun yö tulee, se alkaa automaattisesti toimia hiljaisella äänellä. Siellä on lapsilukko sekä Frost-free-tekniikka.

Jää ja vesi
Jää ja vesi
Jää ja vesi
Jää ja vesi Jää ja vesi Jää ja vesiHome | Articles

July 16, 2024 13:11:58 +0300 GMT
0.010 sec.

Free Web Hosting