Pakastimen muoto

Kaapin muodossa oleva pakastin voi nousta kahden metrin korkeuteen. Samalla sen leveys on 60 cm. Kuten näette, se ei vie paljon tilaa huoneessa. Sen hyötytilavuus on lähes 300 litraa. Siksi tässä pakastimessa voit säilyttää paljon ruokaa samanaikaisesti. Kaappi on varustettu useilla tasoilla. Se voi olla hyllyjä, joissa on ovet ja/tai sisäänvedettävät laatikot. Ruotsalaisissa malleissa on myös tarjottimet, joissa sinun on pakastettava vihanneksia, marjoja ja hedelmiä. Jäätymisen aikana ne eivät jäädy toisiinsa. Kaapin muodossa olevat pakastimet sopivat parhaiten keittiökalusteisiin. Tällainen pakastin voidaan helposti asentaa minkä tahansa keittiön työtason alle (esimerkiksi työtaso). Tässä pakastimessa on pieni tilavuus ja jopa neljä laatikkoa.
Rintapakastin tehdään isoäidin arkun muotoon. Ne avautuvat ja niillä on pitkänomainen muoto. Suuret kala- ja lihaannokset säilyvät parhaiten vastaavassa pakastimessa. Tällaisen pakastimen käyttötilavuus voi ylittää pakastinkaapin tilavuuden. Mitä tulee tällaisten jättiläisten ulkomitoihin, ne voivat olla 850 * 1560 * 600 cm. Tällainen ihme tuskin puristuu tavalliseen oveen. Samanlainen pakastin voidaan sijoittaa loggialle.
Ja vaikka ympäristön lämpötila saavuttaisi +40 astetta, tuotteet säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Tällaisen pakastimen haittoja ovat se, että kaikki siellä olevat tuotteet on kasattu yhteen isoon kasaan. Kun otat pois tarvittavan, sinun on työskenneltävä kovasti, samalla kun käännät kaiken muun. Mutta heillä on myös pienet ripustuskorit, joissa voit säilyttää pakattuja tuotteita.
Tietenkin tällaiset larit ovat melko kannattavia sekä käyttövolyymin että sähkön suhteen. Mutta kotiäitien keskuudessa tällaiset arkut eivät ole saaneet asianmukaista kunnioitusta, koska niitä ei voida sijoittaa tavalliseen pienikokoiseen keittiöön. Lisäksi sinun on mietittävä sitä, että jääkaapin ovi on avattava, ja tämä vaatii myös lisätilaa.

Pakastimen muoto
Pakastimen muoto
Pakastimen muoto
Pakastimen muoto Pakastimen muoto Pakastimen muotoHome | Articles

April 16, 2024 06:55:17 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting