Frysefunktion

De vigtigste egenskaber ved frysere kan sammenlignes med køleskabe. Disse omfatter fryserens nyttige volumen, klimaklassen, hvor meget strøm udstyret bruger. Men der er nogle indikatorer, der er unikke for frysere. Intet frostsystem. Alle vestlige køleskabe er udstyret med dette system. Hvis vi overvejer det russiske marked, kan du kun møde én virksomhed, der bruger det. Det her er Stinol. Men selv de mest ivrige modstandere af dette system er enige om, at det er mange gange mere bekvemt og effektivt. Hvis produkterne opbevares i lang tid, vil de ikke være en frossen klump. Men "No frost"-systemet har også en negativ side.
Dens anvendelse bidrager til hurtigere fordampning af fugt fra produkternes overflade. Som et resultat tørrer det frosne produkt meget hurtigere ud i et sådant køleskab. Så hvis der er en fryser med dette system derhjemme, er det bedst at opbevare alle produkterne i emballeret form. Et køleskab udstyret med No frost skal ikke tøs op. Men af hygiejniske formål anbefales det at ventilere og vaske det en gang om året. Klassiske køleskabe skal slukkes en gang et mål, drænhullet skal åbnes. I dette tilfælde er det nødvendigt at sætte en beholder, hvor smeltevandet vil smelte sammen.
Frysere har også en hurtigfrysningstilstand, der kun er særegen for dem. Brugen af denne metode giver dig mulighed for at fryse produkter meget hurtigt. Samtidig vil alle tilgængelige vitaminer og næringsstoffer blive bevaret i den. En vigtig kendsgerning er, at der under hurtig nedfrysning ikke kan dannes iskrystaller i produkterne. Som et resultat vil skallen af cellulære væv ikke rives. Dette fænomen kan observeres i de produkter, der fryses gradvist.
For at bruge hurtigfrysningstilstanden er det nødvendigt at aktivere denne funktion på forhånd, fem timer før det øjeblik, hvor produkterne placeres der. Temperaturen vil gradvist falde. Efter det forberedende øjeblik kan du lægge alle de nødvendige produkter til frysning. De fryser øjeblikkeligt og vil ikke være i stand til at opvarme nærliggende produkter med deres varme. Efter en dag kan kameraet skiftes til "lager"-tilstand.

Frysefunktion
Frysefunktion
Frysefunktion
Frysefunktion Frysefunktion FrysefunktionHome | Articles

June 15, 2024 05:18:40 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting