Hvordan vælger du en vaskemaskine?

Udvalget af moderne husholdningsapparater er så bredt, at når du kommer til butikken, er det svært at forstå, hvordan man vælger en vaskemaskine, så den holder længe, er billig, så der ikke er behov for at reparere den hver anden måneder. Lodret og frontalt, smalt og bredt, med konventionel mekanisk styring eller elektronisk?
Alle vaskemaskiner er opdelt i to klasser: vandret og lodret. Fordelene ved vertikale maskiner er som regel smallere, fylder mindre, der kræves ingen plads foran apparatet for at fylde vasketøj, den gennemsnitlige kapacitet af sådanne maskiner er op til 5 kg tørre ting. Vandrette enheder har en stor kapacitet sammenlignet med lodrette, hvilket giver dig mulighed for at begynde at vaske meget sjældnere, desuden kan disse enheder bygges under bordpladen, mange mennesker installerer sådanne maskiner i køkkenet, hvis der er installeret akrylbadekar på badeværelset.
Indbygget tørretumbler - funktionsprincip
Nogle kunder er tiltrukket af vaskemaskinen-tørretumbleren. Princippet om tørring er meget enkelt - der er et ekstra varmeelement, der opvarmer luften. Der er to metoder til at tørre tøj i maskiner: den første starter timeren i et bestemt tidsrum, så slukker den, og du kan hente det tørrede tøj. Denne metode er dårlig, fordi vasketøjet enten kan være for tørt eller for tørt. Tidligere var alle modeller med mulighed for at tørre ting med vandret fyldning, nu kommer en smal vaskemaskine med tørretumbler oftere og oftere på tværs.
I mere avancerede vaskemaskiner er der et apparat, der analyserer fugtindholdet af emner i tanken, når en vis grad af tørhed er nået, stopper processen. "Smart" vask. En tørretumbler har sine ulemper, den kan kun tørre halvdelen af det våde tøj. Det vil sige, at hvis den maksimale belastning af vaskemaskinen er 5 kg, kan den ikke tørres mere end 2,5 kg ad gangen, hvilket giver visse ulemper, da det efter vask er nødvendigt at trække halvdelen af genstandene ud og tør det vaskede i to trin.
Er tilstedeværelsen af en tørretumbler godt eller dårligt for en vaskemaskine?
Der er en stereotype, at en vaskemaskine-tørretumbler ikke er så pålidelig som en almindelig. Er det sådan? For at finde ud af sandheden henvendte eksperterne sig til en række husholdningsapparater, hvor mestrene forklarede hovedårsagen til sammenbrud af vaskemaskiner med tørretumblere. Det viste sig, at husholdningsapparater gik i stykker, hovedsageligt på grund af overbelastning, da de fleste ejere enten glemte eller var for dovne til at trække halvdelen af de våde ting ud efter vask. Vaskemaskiner, der arbejdede i tørretilstand, var overbelastede, hvilket fik dem til at fejle. Hvis du betjener udstyret i overensstemmelse med fabrikanternes anbefalinger, vil sådanne problemer ikke opstå.

Hvordan vælger du en vaskemaskine?
Hvordan vælger du en vaskemaskine?
Hvordan vælger du en vaskemaskine?
Hvordan vælger du en vaskemaskine? Hvordan vælger du en vaskemaskine? Hvordan vælger du en vaskemaskine?Home | Articles

May 24, 2024 21:41:49 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting