Farver på iPod Nano-modeller

iPod nano, som er en 6. generations afspiller, adskiller sig væsentligt fra andre generationer. Der er ingen mekanisk styring, som blev udført ved hjælp af Click Wheel-ringen, men der er dukket en berøringsskærm op, der understøtter multi-touch. Men fraværet af ringen betød, at mange nyttige funktioner i ipod nano simpelthen forsvandt.
Apple iPod nano 6G har en ret stor 8/16 GB hukommelse. Den understøtter følgende formater: MP3, AAC, Apple Lossless (lyd), JPEG (foto). Skærmafspiller ipod nano - 1,54 tommer, en opløsning på 240 gange 240 pixels. Størrelse - 41 * 38 * 9 mm, vægt - 21 gram.
Afspilleren kommer med en gennemsigtig plastikboks, høretelefoner, en ledning, så afspilleren kan tilsluttes en computer, og et klistermærke med Apple-logoet.
Formen på ipod nano-afspilleren er firkantet, dimensionerne er kompakte, kabinettet er af metal. Det utvivlsomme minus ved afspilleren er dog, at farveskemaet er blevet mere falmet sammenlignet med tidligere modeller.
Sammen med berøringsskærmen kan du styre afspilleren ved hjælp af lydstyrketasterne og knappen for at tænde eller slukke for skærmen.
Forskellen mellem ipod nano-afspillere er, at den i stedet for en standard USB-udgang har et proprietært stik.
Afspillerens interface er en hybrid mellem iOS og tidligere iPods. 14 ikoner på fire skriveborde repræsenterer afspillerens funktioner. Ikoner kan placeres, som det er bekvemt for ejeren. Ulempen ved den nye model er, at hastigheden og nøjagtigheden ved at bevæge sig gennem listerne over arbejdet er blevet meget mindre end med ældre modeller. Fordelen er, at lydstyrkekontrollen er mere praktisk, da den er blevet "blind", men med dette plus er der nye ulemper - det er umuligt at styre afspilningen blindt, hvilket er meget ubelejligt, fordi iPod nano 6G-afspilleren præsenteres af skaberne som fremragende og mest den bedste løsning for løbere og andre atleter. Også et stort minus ved modellen er, at afspilleren ikke producerer videofiler.
Hvis vi igen vender os til plusserne, så er dette uden tvivl en FM-radio. God modtagekvalitet, et stort antal stationer kan føjes til listen over foretrukne stationer, "live pause" -tilstanden, hvor afspilleren kan buffer 15 minutter af luften, adskiller denne model fra andre.
Batteritiden på iPod nano 6G er 24 timer, men i praksis fungerer den i omkring 30 timer, hvilket er et meget stort plus for modellen.
Således er fordelene ved Apple iPod nano 6G som følger:
- let vægt og kompakt størrelse
- tøjklemme til at bære spilleren på tøj
- god radio
- afspilleren kan bruges som et ur,
og ulemperne er:
- lille skærm og tvivlsom kvalitet
- grænsefladen er ikke brugervenlig
- det er umuligt at kontrollere spilleren "blindt"
- understøtter ikke video
- hvis der ikke er eksternt tilbehør, er optageren ubrugelig
- maksimal lydstyrke - lav.

Farver på iPod Nano-modeller
Farver på iPod Nano-modeller
Farver på iPod Nano-modeller
Farver på iPod Nano-modeller Farver på iPod Nano-modeller Farver på iPod Nano-modellerHome | Articles

June 24, 2024 13:28:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting