Koelkasttemperatuur

De temperatuur in de koelkast bepaalt ook hoe lang het voedsel zijn versheid kan behouden. Bij de aankoop van een koelkast gaat elke koper ervan uit welke producten en voor hoe lang hij daar bewaart. Als de koelkast na aankoop de verplichtingen die eraan zijn toegewezen niet rechtvaardigt, moet u ervoor zorgen dat de werkelijke temperatuur overeenkomt met die aangegeven in het paspoort dat eraan is gehecht. Als het paspoort voor de koelkast niet aangeeft dat de fabrikant de opgegeven temperatuur levert, kan niet worden bewezen dat de gekochte koelkast niet aan de eisen voldoet. Als de koelkast werkt, moet u precies weten welke temperaturen overeenkomen met elk van de voorgestelde modi. De meeste koelkasten hebben geen interne thermometer. Temperatuurregelaars hebben verschillende divisies. Het kan zowel minimaal als maximaal zijn. Elke koelkast heeft zijn eigen optimale positie voor de normale opslag van voedsel. Deze positie moet onafhankelijk worden gekozen. Tijdens bedrijf raadt elke fabrikant aan om de gemiddelde bedrijfsmodus te gebruiken. En, op basis van de verdere werking van de koelkast, kunt u instellen op het gewenste niveau.
Met behulp van thermokoppels kun je de temperatuur in de koelkast meten. Hiervoor worden drie punten gepakt. Tijdens de testen moet de koelkast hermetisch gesloten zijn. Alle door de fabrikant opgegeven temperaturen voor elk afzonderlijk werkgebied moeten overeenkomen met de gegevens in het paspoort. Aan de hand van het etiket kunt u informatie vinden over de temperaturen waarbij diepvriesproducten worden bewaard.
Als er thuis geen speciale thermometer bij de hand is, kunt u een standaardthermometer gebruiken die in water wordt geplaatst. Om de temperatuur in de vriezer te meten, kun je een buitenthermometer gebruiken. Tijdens metingen moet de thermometer in het geometrische midden van de kamer worden geplaatst. Aan het einde van de koelcyclus kunnen metingen worden uitgevoerd. Voor nauwkeurige metingen is het noodzakelijk om meerdere cycli te gebruiken. Als u nauwkeurigere metingen nodig heeft, moet u elektronische thermometers op afstand gebruiken.

Koelkasttemperatuur
Koelkasttemperatuur
Koelkasttemperatuur
Koelkasttemperatuur Koelkasttemperatuur KoelkasttemperatuurHome | Articles

June 24, 2024 13:49:37 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting