Fabrikanten van side-by-side koelkasten

Elk bedrijf beschouwt het creëren van een ideaal model van een side-by-side koelkast als de limiet van zijn perfectie. De meeste producten die in de winkelrekken worden gepresenteerd, zijn van Europese fabrikanten. Voor de koelkast is er ook het concept van tuning. Deze zaak betreft de overdracht van een side-by-side koelkast naar een Europese fabriek. Hetzelfde geldt voor de uiteindelijke afwerking van dit model. Alle scharnierende elementen, decoratiedetails, evenals de scharnierende panelen zijn gewijzigd in die welke als meer succesvol worden beschouwd voor dit model. Alle technische binnenkant van de koelkast blijft hetzelfde als die van de fabrikant. Ontwerpfantasie tijdens het tunen kent geen grenzen. Bij het werken worden de meest interessante en dure materialen gebruikt. Op dit moment is het mogelijk om elk model te bestellen. De meest populaire merken die beroemd zijn in Europa zijn Duits, Zweeds en Italiaans. Dit zijn bijvoorbeeld WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR en enkele andere fabrikanten. Elk bedrijf heeft side-by-side koelkasten, die niet alleen vrijstaand kunnen zijn, maar ook ingebouwd.
De kostenramingen van dergelijke koelkasten behoren tot de hoogste. De meest relatief goedkope side-by-side koelkast van Bosch kost de koper $ 2.700. Wat betreft koelkasten met afstemming, voor dit plezier zult u nog meer moeten betalen. Als een koelkast met de naam van een bekend merk wordt afgesteld, wordt dit model ook ongelooflijk duur.
Amerikaanse merken side-by-side koelkasten hebben de namen GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING en enkele andere fabrikanten. Dergelijke koelkasten kunnen redelijke prijzen hebben die elk gezin zich kan veroorloven. Maar er zijn ook dergelijke gevallen waarvan de kosten $ 15.000 bedragen. Alle Amerikaanse fabrikanten gaan zeer grondig om met kwaliteit tijdens de productie. Daarom zijn zowel het beslag als alle coatings zeer sterk en duurzaam. De deur is bestand tegen een belasting van zestig kilogram.
Onder de Koreaanse merken worden DAEWOO, LG en Samsung onderscheiden. Ze voldoen aan de behoeften van een standaard gezin uit de middenklasse. Er zijn nogal wat opties voorzien. Zo heeft bijna elk model van het Koreaanse merk de volgende functionaliteit:
-temperatuur wordt elektronisch aangepast
- het bedieningspaneel is gemaakt in de vorm van een liquid crystal display
- de dispenser die zorgt voor koeling van water en ook voor bereiding van ijs.
- er is een minibar.

Fabrikanten van side-by-side koelkasten
Fabrikanten van side-by-side koelkasten
Fabrikanten van side-by-side koelkasten
Fabrikanten van side-by-side koelkasten Fabrikanten van side-by-side koelkasten Fabrikanten van side-by-side koelkastenHome | Articles

July 19, 2024 15:11:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting