Kleine koelkasten voor kleine ruimtes

Dit artikel is bedoeld voor eigenaren van kleine keukens en degenen die een kleine koelkast kopen. Dit onderwerp is voor velen van ons relevant, aangezien de afmetingen van de meeste standaardkeukens veel te wensen overlaten.
Als u zich meer in detail verdiept in het onderwerp koelkasten voor kleine keukens, moet u uw aandacht richten op smalle koelkasten, die tegelijkertijd vrij ruim en van hoge kwaliteit blijven. En bovendien is het relatief goedkoop. Er zijn koelkasten van slechts 48 cm breed! Dergelijke modellen zijn het meest geschikt voor kleine gezinnen. Het volume van de kamer in zo'n koelkast is van 102 tot 185 liter. Meestal in moderne koelkasten is het ontdooisysteem automatisch (druppelsysteem). Planken van gehard versterkt glas zijn meestal in hoogte verstelbaar. Niet slecht als de planken worden beschermd door een plastic rand, die je beschermt tegen per ongeluk gemorste vloeistof. In het onderste gedeelte bevindt zich meestal een container voor fruit en groenten. Op de deuren van dergelijke koelkasten moeten planken-balkons in hoogte verstelbaar zijn. De deuren kunnen omkeerbaar zijn (ze hebben de mogelijkheid om de richting van openen te veranderen). De standaard gehandhaafde temperatuur is 0-12?С, die wordt geregeld door een thermostaat (elektromechanisch). Daarnaast zijn kleine koelkasten ook uitgerust met een eierrekje en een flessenhouder. De vriezer in dergelijke koelkasten is klein (25 l), misschien 48 l in sommige modellen. Invriescapaciteit tot 3 kg per dag. Het ontdooisysteem is handmatig, de gehandhaafde minimumtemperatuur is -12-18?С. Bij stroomuitval blijft de temperatuur nog 15 uur behouden. Kleine koelkasten hebben meestal een enkele compressor.
Op de markt van huishoudelijke kleine koelkasten kunnen volledig functionele (met vriezer) en zonder worden onderscheiden; enkele en dubbele kamer. Een bijkomend kenmerk is de antibacteriële coating van de wanden.
Als uw keuken niet zo klein is en u zich een koelkast met een breedte van 54 cm kunt veroorloven, wordt uw keuze breder.
Kleine koelkasten zijn een zeer grote vondst voor kleine keukens.

Kleine koelkasten voor kleine ruimtes
Kleine koelkasten voor kleine ruimtes
Kleine koelkasten voor kleine ruimtes
Kleine koelkasten voor kleine ruimtes Kleine koelkasten voor kleine ruimtes Kleine koelkasten voor kleine ruimtesHome | Articles

May 20, 2024 21:55:04 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting