LED sharp tv's met verschillende formaten

Led-tv-fabrikant Sharp heeft zijn assortiment HDTV's uitgebreid met de lancering van een nieuw AQUOS-model genaamd 80LE632U-LC. De nieuwigheid heeft een diagonaal van 80 inch en volgens de toonaangevende fabrikant in Japan is de scherpe led-tv de grootste lcd-tv met ingebouwde led-achtergrondverlichting die momenteel op de markt is.
Maar de 80-inch AQUOS LC-80LE632U Sharp behoort niet tot het model uit de Elite-klasse, de functionaliteit is goed, hij bevat een unieke LED-achtergrondverlichting, hij ondersteunt Full HD met een grote resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het is ook vermeldenswaard de ingebouwde dubbele USB-poort en een verversingssnelheid van 120 Hz, waarmee u zelfs in actieve dynamische scènes een duidelijke en hoogwaardige beeldverandering kunt demonstreren.
De nieuwe generatie Sharp led-tv's onderscheiden zich door de aanwezigheid van een ingebouwde Wi-Fi-verbinding plus de mogelijkheid om direct toegang te krijgen tot populaire online portals zoals Netflix of VUDU, en de levering van de 80-inch AQUOS LC-80LE632U Sharp led-tv begint begin oktober dit jaar tegen een adviesprijs van $ 5.500. Iedereen kan nu een bestelling plaatsen voor HDTV voor minder dan $ 5.000.
Fabrikant LG bereidt zich voor om zijn investering in OLED-technologie uit te breiden door de subsidies voor deze sector in de tweede helft van 2014 te verhogen tot 2,9 miljard dollar. als eerste op de markt van vergelijkbare tv's 55-inch OLED-tv's.
De investering zal de productie mogelijk maken van zogenaamde 8,5-generatie 220-250 cm glassubstraten, zei LG Display-president Young-soo Kwon tegen de Nikkei. Het geavanceerde OLED-paneel (Organic Light Emitting Diode) heeft veel voordelen ten opzichte van LCD's, met een nauwkeurigere en scherpere kleurweergave, een lager stroomverbruik en een veel dunner ontwerp. Het grootste probleem zijn de relatief hoge kosten van OLED-panelen.

LED sharp tv's met verschillende formaten
LED sharp tv's met verschillende formaten
LED sharp tv's met verschillende formaten
LED sharp tv's met verschillende formaten LED sharp tv's met verschillende formaten LED sharp tv's met verschillende formatenHome | Articles

May 21, 2024 10:08:59 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting