Sådan vælger du en printer

At vælge og købe en printer er som at lede efter en passende bilmodel i den forstand, at du ikke køber den for at dekorere interiøret, men du bliver nødt til at "køre" den. Det er ret svært for en almindelig person at vælge den rigtige model; du skal først studere de tekniske egenskaber ved printere, som leverandører tilbyder i dag. Og valget af printenheder er så stort og varieret! I dette materiale hjælper vi med at besvare spørgsmålet om, hvordan man vælger en printer? Sådan vælger du den rigtige printer og fremhæver de tekniske specifikationer, som du vil træffe dit valg ud fra.
Først skal du lave en liste over opgaver, som du planlægger at løse ved hjælp af en nyerhvervelse. Analyser dine kontorbehov baseret på egenskaberne ved forskellige printere: produktivitet, prisen på forbrugsvarer, prisen på selve enheden. Derefter vil du have en mere visuel idé om, hvilken printer du skal vælge til hjemmet, og hvilken til kontoret.
type installation
Efter installationstype kan alle printere opdeles i tre typer:
gulvarrangement
skrivebordsarrangement
transportabel
Placeringer på gulvet kræver særligt store enheder, der behandler et betydeligt antal dokumenter. Oftest er disse multifunktionelle enheder med betydelige dimensioner og vægt, som er installeret i kontorer eller trykkerier og er fyldt med en stor mængde arbejde. Desktopprintere bruges på små kontorer eller derhjemme til stationært arbejde. Portables bruges mest til fotoprint på forretningsrejser, de er lette og små i størrelse.
Med hensyn til muligheder er printere også meget forskellige. Fra almindelige printere med printfunktion, billige og praktiske til at løse små og enkle opgaver på et mini-hjemmekontor, til multifunktionelle enheder, der kombinerer flere forskellige funktioner i den enkelte printer, scanner, kopimaskine, faxenhed på én gang. Har du brug for udstyr til et trykkeri, så kontakt Ural-Minolta!
Multifunktionsenheder
Naturligvis er prisen på sådanne smarte enheder meget højere end for simple hjemmeprintere.
Multifunktionsenheder (MFP'er) passer nemt ind i ethvert computernetværk og det mest komplekse workflowsystem.
Og hvor mange plusser multifunktionalitet har - én enhed bruger plads mere økonomisk end fem eller seks printere. Og prisen på "enheden med flere hænder" er lavere end det fulde sæt af fax-printer-scanner-kopimaskine. MFP'er er nemmere at installere og konfigurere - du kan klare dig med en driver og et interfacekabel i stedet for mange forskellige.
Printerens levetid og ydeevne
En meget vigtig parameter. Beskedne enheder til hjemmekontorer er i stand til at behandle op til 10.000 sider om måneden. Disse omfatter inkjet- og laserprintere. De mest populære er små kontorprintere med printkapaciteter fra 10.000 til 50.000 kopier om måneden. MFP'en til mellemstore kontorer er i stand til at behandle op til 100 tusinde sider, og selv for de største kontorer konkurrerer udskrivningsenheder generelt med printere.
Med hensyn til ydeevne skal du vælge en enhed baseret på arbejdsbyrden på dit kontor. For en hjemmeprinter er denne indikator ikke så vigtig, men for en gennemsnitlig printer er det allerede nødvendigt at kunne få op til 30 sider pr. minut af forarbejdet materiale, kravene til højtydende enheder er endda høje op til 40 sider minut.
Print teknologier
Vi vil forstå udskrivningsteknologien i moderne printere. Du kan få print i meget høj kvalitet på en MFP eller printer med laserteknologi. Kvaliteten leveres af elektrografisk udskrivning, men prisen på en sådan enhed er høj. Det kompenseres dog i processen af de lave printomkostninger.
Inkjet-printere er meget mere attraktive priser og ekstremt populære. De bruger piezoelektrisk eller termisk inkjet-print. Med hensyn til udskriftskvalitet er dokumenter ikke ringere end laserdokumenter, hvis de er lavet på fotografisk papir. På tidspunktet for køb af en sådan printer skal du være opmærksom på, at omkostningerne ved at udskrive et enkelt dokument i dette tilfælde er høje. Årsagen til dette er de høje omkostninger ved blækpatroner og denne enheds ejendommelighed, som kræver konstant kontinuerlig drift for at undgå udtørring af blækket. Derudover er varigheden af udskrivning på en inkjet-printer længere, og denne egenskab gør det mere sandsynligt, at de bliver brugt derhjemme. Overvej disse tips, når du vælger en inkjetprinter.
Sådan fungerer printeren
Hvad er princippet om drift af hver type enhed? I laserprintere danner strålen et billede på en tromle, der har lysfølsomhed. Og så overføres dette billede til et ark papir ved hjælp af pulvermaling. Rullen opvarmes og smelter pulverpartiklerne og danner en tekst eller et mønster. Malingen kan have forskellige farver, og antallet af patroner stiger tilsvarende. Patronen er designet til én toner. Funktionsprincippet for LED-printere ligner meget ovenstående, men LED-linjen er billigere at fremstille end en laser, hvilket afspejles i prisen på printeren.
I inkjetprintere leverer printhovedmatrixen blæk til papiret. Piezokrystallens membran danner en dråbe blæk. Når der tilføres elektricitet, bøjes piezokrystallen og presser på membranen og skubber dråben ud af dysen. Denne teknologi har glorificeret den verdensberømte printerproducent Epson. Enheder fra dette firma er berømte for deres fantastiske holdbarhed.
I sublimationsprintere opvarmes blækket af et termoelement og falder ned på et ark papir, når det fordamper. De lange printtider på disse printere skyldes, at hver farve behandles efter tur og først derefter påføres en beskyttende belægning.
I solid ink-printere smeltes blækket først i en beholder og føres derefter til printhovedet og derefter til et ark papir.
Forskellige printermodeller har forskellige blækpatroner. Det er dårligt, når der kun er én patron til både sort/hvid og farveprint, en af farverne slutter, og hele patronen skal skiftes.
For at undgå at konfigurere udskrivning ved hjælp af en computer, skal du vælge en printer med et berøringstastatur på chassiset og et LCD-panel eller display til information på farten.
Hvordan og hvor meget papir føres ind i printeren? Lavpris hjemmeprintere er udstyret med én papirindføringsbakke med en kapacitet på op til 150 ark. Enheder til mellemstore kontorer kan acceptere op til 500 ark, til store kontorer 1000 eller mere. Modulære multifunktionsprintere er normalt udstyret med flere bakker og mulighederne udvides til 8700 ark. Sådanne seriøse enheder er ofte udstyret med en automatisk indføring til originaler under scanningsprocessen. Du behøver kun at placere en stak ark, og selve enheden kopierer først det ene og derefter den anden side af arket og vender det om af sig selv.
Overvej printerens egenskaber til at lave støj under drift. Jo mere kraftfuld printeren er, jo mere støj laver den.
Dit mål er at udskrive fotos på en printer? Køb en printer med mulighed for at printe på fotopapir, kun på denne måde opnår du print i høj kvalitet. Hvad angår vægten af papir til printere, er dens maksimale værdi 1190,0 g/m.
Hvordan er printere tilsluttet?
Hos store virksomheder og institutioner forbinder specialister MFP'en til flere computere på samme tid og organiserer dermed fri adgang for medarbejdere til enheden til udskrivning af dokumenter. Til dette formål bruges HTTP-protokollen. Fra en almindelig internetbrowser udføres en standard opsætningsprocedure.
Og fotoprintere skal ikke længere konfigureres ved hjælp af en computer. De er kun i stand til at lave udskrifter parret med et kamera. For at redigere billeder og se fotos er disse printere udstyret med en farveskærm.
Spørgsmålet om valg af computeroperativsystemer til normal drift af printer-computer tandem er ikke relevant i vores tid. Computeren kan udstyres med ethvert OS, og for at vælge en printer skal du skrive data om mængden af RAM og typen af din processor ned på et stykke papir, det kan være praktisk. Printere har deres egen RAM. Den gemmer billedbehandlingsdata, og ved høje opløsninger er mængden af denne hukommelse meget betydelig.
Når printeren er optaget, er frekvensen af dens processor vigtig, med højere frekvenshastigheder kører udskriftskøen hurtigere.
Tilbehør og forbrugsvarer
Printerejere bør huske Exuperys ord om, at vi er ansvarlige for dem, vi har tæmmet. For at omskrive dette kan vi sige, at hvis du har købt en printer, så bliver du nødt til at tage dig af den konstant. Og denne bekymring vil bestå i at holde den i funktionsdygtig stand ved at udskifte komponenter og købe forbrugsstoffer.
Et levende eksempel er en fototromle som en del, der skal udskiftes, efter at dens ressource er opbrugt. Denne enhed overfører et billede til et ark papir. Og i laser, såvel som LED-printere, opbruger den sin ressource med ret hurtig udskrivning. Hvis fototromlen placeres inde i patronen, som det gøres i MFP'er og simple printere, så øges dens levetid.
Ressourcen af magnetisk pulver i en laserprinter har også sine begrænsninger - udvikleren, det vil sige dette pulver, kan holde op til omkring 600.000 sider. Tonerressourcen er endnu mindre - den er kun nok til fem tusinde sider i personlige printere, op til tredive tusinde kopier i produktive store enheder. Ressourcerne til farvetonerpatroner er lidt højere - op til halvtreds tusinde, og sort-hvide tonerpatroner - op til hundrede tusinde sider. Vær opmærksom på, at med et betydeligt prisniveau på inkjet-printere er ressourcen til deres blækpatroner meget beskeden. Det svarer til tre hundrede sider.
Hvilken grænseflade skal bruges?
Ved hjælp af hvilken grænseflade du skal forbinde din nye printer med en computer, skal du beslutte ikke efter købet, men før det lykkelige øjeblik, hvor den nye enhed dekorerer dit kontor. Lad os prøve at forstå overfloden af menneskelige opfindelser inden for dataoverførsel fra en processor til en perifer enhed. Grænseflader er kablede og trådløse. Sidstnævnte er selvfølgelig mere bekvemme i enhver henseende, og menneskeheden bevæger sig i sine opfindelser og bevæger sig væk fra behovet for at klynge sig til ledningerne under fødderne. Igen understreger vi, at alt bestemmes af prisen, og du bestemmer selv, hvilken grænseflade du skal vælge:
Ethernet er en kablet grænseflade, RJ-45-stikket forbinder kablet til en printer eller MFP. Ulejligheden ligger i ledningerne under dine fødder og behovet for at krympe kablet igen i et nyt stik, forudsat at nogen stadig faldt og klamrede sig til det. Lager op på stik og køb en krympeenhed.
LPT er en meget populær tidligere, men nu forsvindende, parallel grænseflade til overførsel af data fra en computer til en printer. Den er kendetegnet ved lav hastighed og stille og roligt udleve sine dage.
USB - da dette er den mest populære og udbredte grænseflade i dag - anbefaler vi at stoppe ved det. Hver moderne computer har flere USB-porte. Derfor skulle der ikke være problemer med at skifte dit køb.
FireWire - denne grænseflade er seriel, og ikke kun på denne måde adskiller den sig fra LPT. Hastigheden på denne forbindelse er meget højere og er omkring 400 Mbps.
Bluetooth er en yderst praktisk trådløs grænseflade. Enig, det er en fornøjelse at skifte printer uden ledninger, der ligger på gulvet.
Wi-Fi er en moderne version af trådløs kommunikation. Det bruges i store virksomheder og organisationer til at bygge trådløse netværk. Praktisk og sikker, giver dig mulighed for at glemme ledningerne.
IRDA - infrarød port. Den har en lav dataoverførselshastighed, men bruges til at skifte næsten enhver enhed udstyret med en lignende infrarød strålingsgrænseflade.
Faxfunktioner
Producenter af multifunktionelle enheder har arbejdet hårdt på at udvide mulighederne for de nyeste enheder, og vi har mulighed for at bruge dette brede udvalg. Kopier, scan, send og modtag faxmeddelelser og taler stadig i telefon uden et håndsæt - som et eventyr? Men disse muligheder har længe været tilgængelige for alle!
I en række funktioner har MFP'en alle fordelene ved en fuldgyldig telefon, desuden er nogle af disse smarte maskiner udstyret med et trådløst håndsæt. Så du kan, efter Julius Cæsars eksempel, klare flere opgaver på samme tid – tage telefonen, kopiere billeder og drikke kaffe. Hvis højttalertelefonen følger med din MFP, er det ikke noget problem for dig at tale i højttalertelefonen. Telefonsvareren overtager funktionerne med at håndtere kundeopkald, hvis du ikke er på arbejdspladsen.
Hvis du programmæssigt konfigurerer din computer til at bruge den indbyggede fax i MFP'en, vil du få betydelige besparelser i papiromkostninger.
MFP-scanningsfunktioner
Disse magiske multifunktionelle enheder er også i stand til at blive til en farvescanner. Indbyggede scannere i MFP'er er opdelt i to typer - flatbed og broaching. De første er designet til at scanne individuelle dokumenter. Ved at placere arket på scannerglaspladen læser du kvalitativt informationen fra dit dokument. Du kan udføre denne operation med bogen, hvis du prøver. Men gennemtræksscanneren vil ikke tillade dig at arbejde med en bogside, hvis du ikke har revet den ud først. Denne type scanner er designet til at udføre meget forskellige opgaver. Hvis dit billede eller din plakat er stort, er en storformat-MFP med en gennemtræksscanner præcis, hvad du har brug for. Det er i stand til at digitalisere plakater og kalendere i stort format, skilte, fotografier og meddelelser. Når du vælger en MFP, skal du være opmærksom på dette.
MFP-producenter ville ikke være førende inden for salg, hvis de ikke introducerede MFP'er på markedet med indbyggede scannere, der kombinerer både egenskaberne fra en flatbed og en broaching-enhed! Ja, der er sådanne kombinerede enheder.
Det skal understreges, at prisen på den indbyggede scanner, og dermed prisen på hele MFP'en, afhænger væsentligt af den type sensor, producenterne bruger. I de fleste tilfælde kan du støde på tilstedeværelsen af en kontakt CIS-sensor i scanneren. Denne mulighed er mere demokratisk i pris og er designet til forbrugere i hjemmekontorsektoren.
Men hvis dine professionelle behov er relateret til grafikbehandling, højkvalitets digitalisering af billeder og fotos, så er en CCD-scanner til din tjeneste. Naturligvis vil omkostningerne ved en sådan enhed være højere.
Mulighederne for moderne MFP'er giver dig mulighed for ikke at ty til brevduernes tjenester, men straks at sende et læst billede via e-mail uden at gå ind i din browser på din computer, men ved at bruge berøringspanelet på selve enheden og adressebogen. Og fortæl mig derefter, at vort århundrede ikke kan kaldes en periode med nye menneskelige muligheder!
MFP-kopifunktioner
Nogle MFP-modeller har kopieringsmuligheder uden computerstyring. Kvaliteten og hastigheden af processen er ikke ringere end typiske analoger.
Den monokrome kopihastighed for A4-papir er fra 3 til 140 sider/min, og farvekopieringshastigheden er fra 1 til 130 sider/min.
Service Support garantier
Ved køb af dyrt udstyr finder enhver køber selv ud af mulige servicemuligheder, fordi komplekse enheder har tendens til at præsentere ubehagelige overraskelser for ejeren på et bestemt tidspunkt. Som regel sker dette på det mest uhensigtsmæssige tidspunkt på højden af arbejdsdagen med maksimale belastninger og tidsfrister for reparation.
I sådanne situationer dukker der meget hurtigt skruppelløse "specialister" fra endagsfirmaer op på kontoret meget hurtigt på et opkald, som med høje anmodninger om betaling for deres tjenester stadig formår at erstatte dine højkvalitetsdele med mindre effektive.
For at undgå sådanne situationer, prøv at købe udstyr fra en forhandler på forhånd, hvilket vil give dig en garanti for en udskiftning af høj kvalitet af en del, der har fejlet på kort tid. Du vil være forsikret mod udskiftning af komponenter til din dyre enhed.
Menu Russificering
Moderne MFP'er er meget vanskelige enheder at forstå deres drift med et stort antal forskellige funktioner. Derfor vil det være lettere for dig at lære information om dets muligheder og arbejde med det, hvis menuen er på dit modersmål russisk.
Konklusion
Præstationer inden for it-teknologier er bestemt imponerende, men timen er langt væk, hvor vi helt vil glemme papirversionen af dokumenter og skifte til elektroniske. Mange mennesker tror endda, at denne idé ikke er gennemførlig.
Fra livserfaring ved alle, hvor bittert det er at miste et vigtigt dokument i en akut nødvendig situation på grund af et computernedbrud. Men fordelen ved papirversionen af dokumentet er dens permanente bevaring uden at tælle brandene med.
Udviklingen af produktionen af kopimaskiner halter ikke bagefter de generelle tendenser inden for computerteknologi, producenterne holder sig følsomt ajour med behovene hos ansatte i store virksomheder og virksomheder. Takket være dette kan vi altid drage fordel af et rigt udvalg af højkvalitetsteknologi. Vi håber, at disse tips til valg af printer vil hjælpe dig!

Sådan vælger du en printer
Sådan vælger du en printer
Sådan vælger du en printer
Sådan vælger du en printer Sådan vælger du en printer Sådan vælger du en printerHome | Articles

May 28, 2024 21:10:07 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting