Moderne boblevaskemaskiner til komfortabel vask

Boblevaskemaskiner er en forholdsvis ny type "mekanisk vaskeri", som først nu er ved at blive populær. Princippet om drift af sådanne maskiner er baseret på luftboblernes evne til at skabe effekten af kogning selv i koldt vand.
Den største fordel ved boblemaskinen er dens høje effektivitet. En almindelig tromle "vasker" bruger 10 gange mere strøm end en luftboble! Maskinen forbruger økonomisk ikke kun elektricitet, men også pulver. Dette lettes af den høje aktivitet af luftbobler, som gør det muligt for vaskepulveret hurtigt at opløses i vand.
Det er også vigtigt at respektere enheden til tøjvask. Boblemaskinen giver halvdelen af stoffets krympning og syv gange mindre skade end den bedste renseri. Denne effekt skyldes det faktum, at luftbobler reducerer linnedets friktion mod karrets vægge.
Derudover sparer boblevaskemaskiner brugerens tid betydeligt - den mest "langspillende" vask i dem varer ikke mere end en time.
Hovedelementet i en sådan vaskemaskine er boblegeneratoren, som er en dyse, der giver en rettet strøm af luftbobler. Udover det er maskinen udstyret med en pulsator, som skaber turbulens i tanken, så du bedre kan komme af med forurenende stoffer.
Boblevaskemaskiner er ret rummelige - nogle modeller kan fylde op til 10 kg vasketøj.
For at forbedre kvaliteten af vask er maskinerne udstyret med en fanger til fnug, fibre og villi.
Boblevaskemaskinens tank har en titaniumbelægning, som helt eliminerer muligheden for rust. En speciel keramisk belægning fungerer som et antistatisk middel, blødgør linned og eliminerer patogene bakterier.
Ligesom deres traditionelle "store søstre" er boblevaskemaskiner udstyret med tilsætningsdispensere samt elektroniske vægte og har mulighed for at vælge en vasketilstand afhængigt af stoftypen. Top- og front-loading modeller er tilgængelige.

Moderne boblevaskemaskiner til komfortabel vask
Moderne boblevaskemaskiner til komfortabel vask
Moderne boblevaskemaskiner til komfortabel vask
Moderne boblevaskemaskiner til komfortabel vask Moderne boblevaskemaskiner til komfortabel vask Moderne boblevaskemaskiner til komfortabel vaskHome | Articles

May 26, 2024 21:34:54 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting