Russisk komfur i dit køkken. Sådan vælger du en luftgrill

Siden oldtiden har retter tilberedt i en russisk ovn været særligt værdsat for deres uovertrufne smag og aroma. Airfryer er et af forsøgene på at genskabe metoderne til madlavning i en ovn i et moderne køkken.
Hvad er en airfryer, og hvordan virker den
En luftgrill eller, som den oprindeligt hed, en varmluftsovn er et elektrisk husholdningsapparat til tilberedning af mad på forskellige måder ved hjælp af varme luftstrømme, opfundet i USA i 80'erne af forrige århundrede og designet på det tidspunkt til at erstatte mikrobølgeovne . Navnet "luftgrill" blev første gang brugt i Rusland i 1996 og er siden blevet et kendt navn for dette køkkenapparat.
Udvendigt er luftgrillen en glasbeholder-kolbe med stativ og låg, hvori et varmeelement og en ventilator er indbygget. Varmeelementet opvarmer luften inde i kolben til en bestemt temperatur, og ventilatoren fordeler jævnt varme luftstrømme, der cirkulerer i den og forbereder skålen. Udenfor er kontrolpanelet.
Airfryer fordele
Tilstedeværelsen af ordet "grill" i navnet på vores "helt" betyder ikke en så snæver specialisering. Tværtimod kan denne mirakelenhed delvist eller helt erstatte mange køkkenapparater, da den kan stege, brune, tilberede grill, erstatte en dobbeltkedel og brødrister, skabe effekten af en gryde eller gryde og endda lave ryazhenka! Der er også ikke-standard muligheder for at bruge en luftgrill - du kan bruge den til at ryge fisk og kød, tilberede gryderetter og tærter, sterilisere krukker, tørre frugter og urter, optø og blot genopvarme færdigretter. Desuden kan du tilberede flere forskellige retter på samme tid, hvilket sparer tid og energi ved at placere flere beholdere af ethvert varmebestandigt materiale inde i glasskålen.
Det er vigtigt at bemærke, at du kan lave mad på en luftgrill uden at tilsætte olie og fedtstoffer, varmlufttilberedningsmetoden bevarer maksimalt nyttige stoffer og vitaminer i produkterne, så dine retter bliver ikke kun velsmagende og appetitlige i udseende, men også sundt.
Airfryer tilberedes hurtigt: for eksempel kan du servere en grillet kylling, der vejer 1 kg, på 40 minutter efter starten af tilberedningen. På grund af kolbens gennemsigtighed kan tilberedningen overvåges kontinuerligt. Som regel vil enheden give dig besked om afslutningen af arbejdet med et lydsignal.
Airfryer funktioner. Hvad skal man kigge efter, når man køber
Selvom grundlæggende alle luftgrill er ens, kan de adskille sig fra hinanden ved tilstedeværelse eller fravær af en række ekstra funktioner og tilbehør.
Aerogrillens hovedfunktioner inkluderer:
Timer (til stede i næsten alle modeller, kun tidspunktet for dets drift kan variere - fra 1 til 24 timer med mulighed for en forsinket start)
Den allerede nævnte lyd- og lysindikation af arbejdets begyndelse og afslutning
Mulighed for at justere effekten (varmeelementets varmetemperatur)
Ventilatorhastighed justerbar
Dæktype - aftagelig eller fastgjort med et specielt beslag. Den første type er lidt mere bekvem at rengøre, den anden er mere pålidelig og sikker (mindre risiko for at blive brændt fra den varme overflade af låget eller ved et uheld tabe det)
Selvrensende funktion (til stede i dyre modeller)
Kontroltype (mekanisk eller elektronisk)
Antal madlavningsprogrammer
Hvad angår tilbehør, kan de omfatte en ekstra dyse, der øger kolbens volumen, forskellige glasbrikker, tænger, spatler og grydelapper til udtrækning af færdigretter, en opskriftsbog. Vær opmærksom på udstyret på den luftgrill, som du planlægger at købe.
Til sidst et par praktiske råd. Airfryer klarer nogle metoder til at tilberede produkter specifikt. For at forstå forviklingerne i hans arbejde vil hjælpe anmeldelser og råd fra ejerne af aerogrills.
Så vi fandt ud af, at luftgrillen er et moderne kompakt og multifunktionelt køkkenapparat til at tilberede mange lækre og sunde retter.
God appetit!

Russisk komfur i dit køkken. Sådan vælger du en luftgrill
Russisk komfur i dit køkken. Sådan vælger du en luftgrill
Russisk komfur i dit køkken. Sådan vælger du en luftgrill
Russisk komfur i dit køkken. Sådan vælger du en luftgrill Russisk komfur i dit køkken. Sådan vælger du en luftgrill Russisk komfur i dit køkken. Sådan vælger du en luftgrillHome | Articles

May 28, 2024 21:06:41 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting