Hvilken fryser skal jeg vælge?

I vores tid, hvor folk endelig har lært at værdsætte deres helbred, bliver husholdningsapparater, der hjælper dem med dette, stadig vigtigere. For eksempel kan frysere klassificeres som sådanne. Og pointen her er ikke engang kvaliteten af fødevarekonservering, men mængden af opbevaret mad. Indrøm det: om sommeren må du jo have tænkt mere end én gang, at det ville være rart at fryse så mange frugter og grøntsager som muligt til vinteren. Det eneste problem er, at standard fryseafdelingen i et almindeligt køleskab simpelthen ikke kan rumme alt ... Men sådan en mulighed har de berygtede frysere!
Fryser arkitektur
Der er lodrette og vandrette frysere. De første, også kaldet frysere, har en højde på 65 til 200 cm og ligner køleskabe. Nogle producenter producerer køleskabe og frysere med samme design: sådanne enheder, når de placeres side om side, komplementerer det indre af køkkenet meget godt. Horisontale frysere eller kummefrysere er skuffer, der åbner op. Med lige dimensioner er volumen af den vandrette fryser noget større end den lodrette, og strømforbruget er lavere, dog kan det være svært at "ordinere" sådan en enhed i dit hjem.
Antal kompressorer
Det er ønskeligt, at den fryser, du køber, har to kompressorer. I dette tilfælde vil fryseressourcen være længere. Derudover har dual-kompressor frysere nogle gange også to uafhængige rum, som giver dig mulighed for at opbevare forskellige produkter ved forskellige temperaturer eller afrime dem en efter en.
Fryseklasse i frysere
For at angive fryseklassen er det sædvanligt at bruge symboler i form af symboler *. Samtidig påvirker fryseklassen også den maksimale varighed af opbevaring af produkter. Følgende betegnelser accepteres i øjeblikket:
* — 6° С og holdbarhed op til 7 dage
** - 12° С og holdbarhed op til 30 dage
*** - 18°C og holdbarhed op til 90 dage
**** — temperatur under -18° С. Holdbarhed op til et år
Der er også frysere, hvor alle kasser fungerer i forskellige tilstande. Disse frysere er meget praktiske at bruge, og vi anbefaler, at du kigger nærmere på dem.
Fryseevne
Fryserens frysekapacitet er kendetegnet ved massen af fødevarer, der kan fryses inden for 24 timer og afhænger af kompressoreffekten og fryseklassen.
Køleopbevaringsfunktion
I tilfælde af strømafbrydelse er fryseren, der har den funktion at samle kulde, i stand til at udføre sine funktioner i lang tid. Kameraerne har denne mulighed på grund af tilstedeværelsen af beholdere med en speciel væske i dem. Denne væske har en høj varmekapacitet, den afkøles meget langsomt og "afgiver derefter lige så langsomt kulde". I områder, hvor strømforsyningen er ustabil, anbefales det at købe frysere, der har denne funktion.
Hurtig frysetilstand
Denne tilstand giver dig mulighed for at fryse produkter så hurtigt som muligt og derved forhindre tab af vitaminer og andre biologisk aktive stoffer. For at øge hastigheden af indfrysning af mad til det maksimale, er det nødvendigt at aktivere hurtigfrysningstilstanden 4-5 timer, før madvarer lægges i fryseren. I dette tilfælde vil den fyldte mad afkøle meget hurtigt og vil ikke have tid til at varme de grøntsager og frugter, der blev frosset tidligere.

Hvilken fryser skal jeg vælge?
Hvilken fryser skal jeg vælge?
Hvilken fryser skal jeg vælge?
Hvilken fryser skal jeg vælge? Hvilken fryser skal jeg vælge? Hvilken fryser skal jeg vælge?Home | Articles

May 22, 2024 20:58:51 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting