Sådan køber du lave vaskemaskiner korrekt

I moderne byer er der en vaskemaskine i næsten hver lejlighed, men hvordan vælger man den rigtige vaskemaskine?
1. Det er nødvendigt at bestemme installationsstedet for vaskemaskinen, desværre har ikke alle et rummeligt bad, ellers behøver du ikke vælge en bred eller smal, høj eller lav vaskemaskine. Hvis der ikke er plads nok på badeværelset, og valget falder på korridoren eller køkkenet, så bør du først overveje at dræne vandet. En stor slange i korridoren ser ikke æstetisk tiltalende ud. Nogle maskiner har i øvrigt vandafløbsrør på siden, som kan give dig mulighed for at flytte vaskemaskinen tæt på væggen.
2. Indlæsningstypen er også forbundet med vaskemaskinens placering: lodret og frontal.
Fordelene ved en top-loading maskine er dens lille bredde og manglen på plads til at åbne lugen. Men: høje omkostninger, lille udvalg. Frontbetjente vaskemaskiner har dog også deres fordele: lav højde (lave vaskemaskiner kan indbygges i bordpladen), en rummelig tromle og muligheden for at bruge den som hylde.
1. Et stort navn er ikke hovedsagen. Jo dyrere vaskemaskinen er, jo sværere er det at finde dele til at reparere den.
2. Støjniveau, en af hovedfaktorerne. Dyre vaskemaskiner er mere støjsvage, men ingen ønsker at betale for meget, så det er nemmere at lukke dørene på maskinens installationssted.
3. Tilstedeværelsen af tørring. Linned, der tørrer i vaskemaskinen, holder selvfølgelig mindre end tøj, der hænger ud til tørre. Maskintørring gør strygningen nemmere, og der er ikke plads til at hænge tøj op.
4. Programmer. Hver vaskemaskine har sin egen programgruppe svarende til stoftyperne. Derudover kan yderligere funktioner leveres og deres valg for hver enkelt person.
5. Spin. Der er syv centrifugeringseffektivitetsklasser fra A til G. Den bedste ydeevne for maskiner i klasse A og B, faktisk er de karakteristiske for tromlens rotationshastighed.
6. Tromlevolumen. Det kan variere fra tre til syv kilo undertøj. Jo større kapacitet, jo mindre skal du køre vaskemaskinen, og jo længere den holder dig, glem ikke, at sådan en maskine ikke er lav og smal, men bred og ret høj.
7. Kontrolpanel. Praktisk panel, vil ikke engang se på instruktionerne. Det kan være udstyret med en timer, men sådanne maskiner er dyrere. Touchpads ser meget pæne ud.

Sådan køber du lave vaskemaskiner korrekt
Sådan køber du lave vaskemaskiner korrekt
Sådan køber du lave vaskemaskiner korrekt
Sådan køber du lave vaskemaskiner korrekt Sådan køber du lave vaskemaskiner korrekt Sådan køber du lave vaskemaskiner korrektHome | Articles

July 15, 2024 12:11:08 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting