Jääkaapin energiankulutus

Ergotalous on yksi tärkeimmistä parametreista, johon sinun tulee kiinnittää huomiota jääkaapin valinnassa. Jos vertaamme esimerkiksi kodinkoneita kotikäyttöön, niin suurin osa sähkönkulutuksesta laskee tälle kodin avustajalle. Siksi, jos jääkaapin tulevat omistajat ajattelevat tulevia kustannuksia, on valittava taloudellisempi malli. Jääkaapin energiankulutus voi vaihdella A:sta G. Pienin energiankulutus on A. Suurin energiankulutus on luokan G jääkaapeissa ja 92/2ES. Samalla määritetään laitteet, joihin tällainen jääkaappi voi kuulua. On myös tarpeen määrittää sekä jääkaapin että pakastimen hyötytilavuus. Sen jälkeen on tarpeen määrittää tietyntyyppisen jääkaapin energiankulutuksen nimellisarvo.
Tässä tapauksessa on tarpeen ottaa huomioon tämän luokan energiankulutusstandardit. Nimellisarvoksi tulee ottaa 100 %. Sen jälkeen on tarpeen määrittää, kuinka paljon sähköä jääkaappi todella kuluttaa toimiakseen. Luokka "A" vastaa indikaattoria, jonka arvo on alle 55 %. 75 % vastaa luokkaa "B". 75-90 % kuuluu "C"-energialuokkaan. 90-100% - "D". 100% -110% vastaa luokkaa "E". 110-125% puhuu "F"-luokasta. Kaikki yli 125 %:iin kuuluvat indikaattorit vastaavat G-indikaattoria.
Mutta koska uusia tekniikoita ilmestyy yhä enemmän, on mahdollista, että kansainvälistä luokitusta täydennetään yhdellä indikaattorilla. Tämä on "Super A" -luokka. Tämäntyyppinen jääkaappi on jo olemassa. Niiden energialuokka on paljon alhaisempi kuin nykyinen "A"-luokka. Kuten näette, todellisuudessa voi olla, että jääkaappi kuluttaa paljon vähemmän sähköä kuin nimellisarvossa on ilmoitettu. Tämä voidaan varmistaa korkealaatuisilla kompressoreilla, laadukkaimmalla eristyksellä ja muilla taloudellisilla laitteilla.
Jokainen jääkaappi on varustettu omalla tarrallaan, joka kertoo sen ergonomiasta. Se ilmaisee myös teoreettisen sähkönkulutuksen sekä jääkaappikammioiden hyötytilavuudet. Valmistaja voi itsenäisesti määrittää meluasteen mallissaan.

Jääkaapin energiankulutus
Jääkaapin energiankulutus
Jääkaapin energiankulutus
Jääkaapin energiankulutus Jääkaapin energiankulutus Jääkaapin energiankulutusHome | Articles

May 21, 2024 11:13:28 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting