Miten ostat matalat pesukoneet oikein

Nykyaikaisissa kaupungeissa pesukone on lähes jokaisessa asunnossa, mutta kuinka valita oikea pesukone?
1. On tarpeen määrittää pesukoneen asennuspaikka, valitettavasti kaikilla ei ole tilavaa kylpyammetta, muuten sinun ei tarvitse valita leveää tai kapeaa, korkeaa tai matalaa pesukonetta. Jos kylpyhuoneessa ei ole tarpeeksi tilaa ja valinta kuuluu käytävään tai keittiöön, sinun tulee ensin harkita veden tyhjentämistä. Suuri letku käytävällä ei näytä esteettisesti miellyttävältä. Muuten, joissakin koneissa on sivussa vedenpoistoputket, joiden avulla voit siirtää pesukonetta lähelle seinää.
2. Täyttötapa liittyy myös pesukoneen sijaintiin: pystysuora ja edestä.
Ylälatauskoneen etuja ovat sen pieni leveys ja tilan puute luukun avaamiseen. Mutta: korkea hinta, pieni valikoima. Etupesukoneissa on kuitenkin myös etunsa: matala korkeus (matalat pesukoneet voidaan rakentaa työtasoon), tilava rumpu ja mahdollisuus käyttää sitä hyllynä.
1. Suuri nimi ei ole tärkein asia. Mitä kalliimpi pesukone, sitä vaikeampaa on löytää osia sen korjaamiseen.
2. Melutaso, yksi tärkeimmistä tekijöistä. Kalliit pesukoneet ovat hiljaisempia, mutta kukaan ei halua maksaa liikaa, joten ovet on helpompi sulkea koneen asennuspaikalla.
3. Kuivumisen esiintyminen. Tietenkin pesukoneessa kuivuvat liinavaatteet kestävät vähemmän kuin kuivumaan roikkuvat vaatteet. Konekuivaus helpottaa silitystä, eikä vaatteille ole tilaa ripustaa.
4. Ohjelmat. Jokaisella pesukoneella on oma ohjelmaryhmänsä, joka vastaa kangastyyppejä. Lisäksi voidaan tarjota lisätoimintoja ja niiden valinta jokaiselle yksilölle.
5. Pyöritä. Linkoustehokkuusluokkia on seitsemän välillä A-G. Paras suorituskyky luokkien A ja B koneille, itse asiassa ne ovat rummun pyörimisnopeuden ominaisuus.
6. Rummun äänenvoimakkuus. Se voi vaihdella kolmesta seitsemään kiloa alusvaatteita. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä vähemmän sinun täytyy käyttää pesukonetta ja sitä pidempään se kestää, älä unohda, että tällainen kone ei ole matala ja kapea, vaan leveä ja melko korkea.
7. Ohjauspaneeli. Kätevä paneeli, ei edes katso ohjeita. Se voi olla varustettu ajastimella, mutta tällaiset koneet ovat kalliimpia. Kosketuslevyt näyttävät erittäin hyviltä.

Miten ostat matalat pesukoneet oikein
Miten ostat matalat pesukoneet oikein
Miten ostat matalat pesukoneet oikein
Miten ostat matalat pesukoneet oikein Miten ostat matalat pesukoneet oikein Miten ostat matalat pesukoneet oikeinHome | Articles

May 22, 2024 20:30:34 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting