Kuinka valita e-kirja

E-kirja, joka näyttää tallennetut tekstitiedostot eri päätteillä näytöllä ja korvaa tavallisen paperikirjan. Luettuasi tämän materiaalin voit vastata kysymykseen: kuinka valita e-kirja?
E-kirjoilla on kiistaton etu paperikirjoihin verrattuna, yhteen laitteeseen mahtuu monta megatavua tekstimateriaalia. Sähköinen versio on helppolukuinen, toisin kuin LCD-analogit. Teksti on optimaalinen luettavaksi, eikä laite itse vaadi latausta pitkään aikaan. Toinen plussa on laitteen koko, sillä e-kirjat ovat yleensä paljon pienempiä kuin paperiversiot ja painavat myös paljon vähemmän.
Seuraavaksi tarkastelemme tärkeimpiä eroja e-kirjojen välillä.
Näytön koko
Voit jakaa e-kirjat ehdollisesti näytön koon mukaan:
- standardi, jonka näytön lävistäjä on 6-7 tuumaa
- kompakti, niiden halkaisija on 5 tuumaa
- suuret kirjat, joiden lävistäjä on yli 8 tuumaa
Jos haluat havaita tiedot mukavasti, eli nähdä tekstin kokonaisena kappaleena, suurella kirjasimella, sinun tulee kiinnittää huomiota suuriin kirjoihin, jos kompakti on sinulle tärkeää, voit jättää koon huomioimatta ja valita pienempi diagonaali.
Muista kiinnittää huomiota näytön resoluutioon, pienin hyväksyttävä resoluutio on 480x800 pikseliä.
Näytön tyyppi
Nykypäivän e-lukijamallit valmistetaan useammin kosketusnäytöillä, koska ostajat suosivat niitä. On syytä huomata, että kosketusnäytöt ovat herkempiä ulkoisille vaikutuksille kuin perinteiset.
Värillinen näyttö
Värinäytöt eivät ole mitään uutta e-lukulaitteissa. Näyttöjä on 2 tyyppiä, Color E-Ink ja LCD-näytöt.
Ensimmäiset eivät säteile valoa, eli jos lamppu ei paista sellaiselle näytölle tai auringonvalolle, niin valitettavasti et näe siinä mitään. Positiivisena puolena on, että tällaisen näytön virrankulutus on huomattavasti pienempi kuin LCD-vastaavien, mutta siinä on vielä merkittävämpiä haittoja, kuten viive sivujen kääntämisessä ja värien haalistuminen.
LED-näytöt ovat samaa tekniikkaa, jota käytetään useimmissa nykypäivän laitteissa, matkapuhelimissa, tableteissa, televisioissa ja muissa laitteissa. tällaisissa näytöissä on taustavalo ja kirjojen lukeminen kulkee vaikeuksitta jopa täydellisessä pimeydessä, jopa valossa. Niiden kuvanlaatu on huomattavasti parempi kuin edellisessä tapauksessa. Puutteista voidaan mainita suurempi negatiivinen vaikutus silmiin ja nopea akun kulutus energiaintensiivisen taustavalon vuoksi.
Muistin koko
Sisäänrakennettu muisti kirjat. Se on läsnä kaikissa e-kirjoissa, ja se riittää lataamaan koko pienen kirjaston. Etsi kuitenkin lisää tallennustilaa, koska joudut katsomaan kuvakirjoja ja jopa videoita.
Laajennettava muisti. Kaikissa elektronisissa mobiililaitteissa on poikkeuksetta laajennuspaikat, mukaan lukien e-kirjat. Yleisin laajennuskorttimuoto on SD ja microSD.
Muistin enimmäismäärä. Nykypäivän laitteet havaitsevat tavallisesti jopa 32 Gt:n muistikortit. Tämä volyymi riittää sinulle kaikenlaiseen viihteeseen musiikin, elokuvien ja kirjojen lataamisesta.
Tiedostopääte
Yksi tärkeimmistä kohdista on kyky lukea eri laajuisia kirjoja. Suosituimmat kirjamuodot ovat kaikkien tiedossa, nämä ovat html, txt, rtf, pdf, fb2. On syytä huomata, että huolimatta tuetuista PDF-muodon lukumahdollisuuksista joudut lukemaan näitä asiakirjoja vaikeuksilla. Ensinnäkin harvat laitteet voivat näyttää oikein tämän laajennuksen tiedostoja, jotka ovat niin suuria ja säilyttävät tekstin luettavuuden, ja toiseksi tätä muotoa ei ole ollenkaan sähköpostissa lukemista varten kirjoja, ja e-kirjojen näyttö on paljon pienempi kuin A4.
Zip-arkistot. Monet nykyaikaiset kirjat voivat helposti avata tiedostoja tämän laajennuksen arkistoista. Suosituimpia ovat PocketBookin kirjat. Ne hyväksyvät täydellisesti DJVU, DOC, TCR, EPUB ja kaikki yllä olevat tiedostopäätteet.
Musiikkitiedostojen toistaminen. Poikkeuksetta kaikkien valmistajien kaikki mallit ymmärtävät täydellisesti MP3-musiikkiformaatin, monissa malleissa on kuuloke- ja kaiutinlähdöt, kiinnitä huomiota tähän kohtaan valitessasi MP3-laajennuksella, et voi vain lukea, vaan myös kuunnella äänitiedostoja.
Katso kuvia ja kuvia. Yleisin kuvamuoto on Jpeg. E-kirjat eivät ymmärrä vain tätä muotoa, vaan myös gif, png, tiff ja bmp.
Lisätoiminnot.
Ääninauhuri. Sen läsnäolo ei ole pakollinen ominaisuus e-kirjalle, mutta jos haluat huomioida ajatuksia tai tärkeitä kohtia lehdistötilaisuuden tai luennon aikana, et tule toimeen ilman äänitinta.
WiFi. Kirjojen lataamista varten tarvitaan langaton viestintämoduuli. Kiinnitä huomiota tähän yksityiskohtaan valitessasi.
Laitteen ergonomia
Voit arvioida e-kirjan hallintaa vain pitämällä sitä käsissäsi. Älä ole laiska matkustaaksesi kaupunkisi tietokonekauppoihin ja selvittää, mikä on sinulle kätevämpää, kuinka ohjaus- tai vierityspainikkeet sijaitsevat, koska olet yksilöllinen ja mikä näyttää yhdelle ihmiseltä rumalta tai epämukavalta optimaalinen toiselle.
Kiinnitä huomiota näihin kohtiin valitessasi e-kirjaasi. Onnea!

Kuinka valita e-kirja
Kuinka valita e-kirja
Kuinka valita e-kirja
Kuinka valita e-kirja Kuinka valita e-kirja Kuinka valita e-kirjaHome | Articles

June 13, 2024 17:00:55 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting