Panasonic Japanse koelkasten van uitzonderlijke kwaliteit

Veel mensen denken dat Panasonic alleen elektronica maakt, wat een grote misvatting is.
Dit wereldberoemde bedrijf maakt naast elektronica ook uitstekende koelunits. Die elke dag meer en meer aan populariteit winnen bij klanten.
Het belangrijkste verschil is hun lage geluidsniveau, en dankzij het gebruik van een nieuwe, speciaal ontworpen bescherming en een afgedichte motor, worden ze veel minder blootgesteld aan hitte en gaan ze veel langer mee.
Panasonic koelkasten zijn naast hun mooie en moderne design ook een van de handigste.
Veel modellen van dergelijke koelkasten kunnen een van de beste worden genoemd. Meestal zijn ze uitgerust met twee smalle deuren die in verschillende richtingen openen, waardoor werkruimte wordt bespaard, er is veel minder ruimte nodig om te openen.
Veel koelkasten van Panasonic gebruiken de nieuwste compressor en hoogwaardige deurafdichtingen. Hierdoor wordt het energieverbruik van de koelkast met een vijfde verminderd.
Voor het bewaren van vlees- en visproducten is een speciaal gedeelte van de Koelruimte gecreëerd, waarbij de voor hen meest geschikte temperatuur wordt gehouden. In deze koelkasten zijn de planken gemaakt van hoogwaardig, gehard glas, dat bestand is tegen enorme belastingen, met een hoge sterkte-index. De verdeling van koude lucht in de vries- en koelruimte wordt verzorgd door een ventilator van indrukwekkend formaat.
De koelkasten van Panasonic gebruiken ook een antibacteriële dispenser die onaangename geuren kan bestrijden. De katalysator in het luchtkanaal bestrijdt ze 24 uur per dag. Bij de nieuwste modellen werkt deze functie beter, tot wel acht keer.
Koelkasten van dit bedrijf behoren volgens de laatste gegevens tot de tien meest gekochte merken. Een ander pluspunt is de technische ondersteuningsdienst, die in korte tijd zal uitzoeken waar de storing is en deze zal verhelpen. De kit wordt altijd geleverd met instructies voor het onderhoud van de koelkast. Alle koelkasten van Panasonic zijn onderverdeeld in twee groepen: koelkasten met één motor en koelkasten met twee. Natuurlijk zijn er in elk van de modellen een groot aantal aanpassingen, waarbij u kunt kiezen welke van de managers u zal helpen. Dit kan een extra No-Frost systeem zijn of een speciaal systeem voor het koelen van de vrieskamer en vele andere.

Panasonic Japanse koelkasten van uitzonderlijke kwaliteit
Panasonic Japanse koelkasten van uitzonderlijke kwaliteit
Panasonic Japanse koelkasten van uitzonderlijke kwaliteit
Panasonic Japanse koelkasten van uitzonderlijke kwaliteit Panasonic Japanse koelkasten van uitzonderlijke kwaliteit Panasonic Japanse koelkasten van uitzonderlijke kwaliteitHome | Articles

April 12, 2024 18:46:36 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting