Koelkast IJsblokjesmachine

Een puur Amerikaanse uitvinding is de ijsmachine. Het wordt gebruikt in koelkasten, waarvan het model naast elkaar staat. Het is een systeem dat in de koelkastdeur is ingebouwd. Zijn functie is om constant gekoeld drinkwater en ijs te leveren. In de koelkast wordt per dag tot wel vier kilo gezuiverd ijs gegenereerd. Het kunnen standaardblokjes of ijschips zijn. Als we een duur model van een koelkast beschouwen, dan heeft het elektronische besturingsapparatuur. Op het touch panel van de Side-by-side koelkast activeer je de bedrijfsmodus die je op dat moment nodig hebt. Meestal kunt u één van de beschikbare opties kiezen: "ijsblokje", "ijskruimel" of "koel water".
Voordat het de ijsmachine binnengaat, ondergaat het water een verplichte zuivering. Daarna komt het water in de vorm, waar de blokjes worden gevormd. Water bevriest en vormt laag voor laag een ijsblokje. Maar als de ijsmachine de Crushed ice-functie heeft, zal de resulterende ijsmolen afbrokkelen. Om dit ijsproductiesysteem te laten werken, moet de koelkast op de bron zijn aangesloten. Hiervoor is een koperen of kunststof slang geschikt. Een kraan duikt in een waterleiding. Met behulp van adapters moet u de slang aansluiten. En om het water al gezuiverd te krijgen, is het noodzakelijk om een filter aan te schaffen.
Met zijn hulp zal mechanische en chemische zuivering van water van allerlei schadelijke onzuiverheden plaatsvinden. De filterfles heeft een patroon. Het moet eenmaal per jaar worden gewijzigd. Op de achterwand van de koelkast bevindt zich een sleuf waarin deze cartridge wordt bevestigd. Als we kijken naar de kosten van deze verbinding, kost het samen met al het werk en de materialen ongeveer $ 140. Tegelijkertijd wordt daar een kraan voorzien, die bij langdurige afwezigheid gesloten moet zijn.
Als de aanbeveling van de fabrikant het model van het aanbevolen vervangingsfilter aangeeft, is het het beste als alleen deze cartridge wordt gekocht. Meestal zijn het merk van het filter en het merk van het apparaat identiek. In de buurt van vijftig dollar is er één kolffilter. Hij zal acht maanden dienen. Het filter met twee lampen kost meer. De prijs kan oplopen tot tweehonderdvijftig dollar. Maar dit filter gaat twee keer zo lang mee als normaal.

Koelkast IJsblokjesmachine
Koelkast IJsblokjesmachine
Koelkast IJsblokjesmachine
Koelkast IJsblokjesmachine Koelkast IJsblokjesmachine Koelkast IJsblokjesmachineHome | Articles

July 19, 2024 14:23:35 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting