Koelkasten met meerdere compartimenten bieden veel voordelen voor het bewaren van voedsel

Elke dag neemt de populariteit van koelkastmodellen met veel camera's onder consumenten toe. Koelkasten met meerdere kamers combineren functies die voldoen aan de belangrijkste voorkeuren van consumenten van deze apparatuur: ruimte en gemak. De tweede naam van koelkasten met meerdere kamers is Side by Side, wat "naast elkaar" betekent. Ze hebben deze naam gekregen dankzij twee deuren die spiegel tegenover elkaar zijn geplaatst.
Koelkasten met meerdere kamers hebben de volgende hoofdkenmerken:
1. De mogelijkheid om voedsel snel in te vriezen zonder vorst - supervriezen.
2. NoFrost-systeem. Dit is een koelsysteem, waardoor het bij gebruik van een koelkast met meerdere compartimenten niet periodiek hoeft te worden ontdooid.
3. De aanwezigheid van een zone van frisheid. De temperatuur in deze zone draagt bij aan het langdurig behoud van de versheid van producten en voorkomt de verspreiding van hun geur van specifieke producten naar andere delen van de koelkast.
4. Geluidssignaal van een open deur. Het wordt geserveerd als de deur in de koelkast met meerdere kamers langer dan 30 seconden open staat of als deze niet goed gesloten is.
U kunt een Side by Side-koelkast met meerdere kamers kopen, die extra voorzieningen heeft: een minibar, een wijnkamer en ijsgeneratoren. Het ontwerp van koelkasten met meerdere kamers is zeer divers en stelt u in staat om het juiste model te kiezen voor bijna elk keukeninterieur. Koelkasten met meerdere kamers hebben verschillende kleuren: standaard wit, grijs, zwart, bruin, beige en andere.
Het vriesgedeelte van de Side by Side koelkast is voorzien van glazen of kunststof plateaus. Standaardmodellen hebben meestal 3 planken aan de bovenkant van de koelkast en aan de onderkant zijn 2 plastic containers geïnstalleerd. Openslaande deuren van de Side by Side koelkast hebben zijplanken, oliecompartimenten, eierbakjes.
Modellen van koelkasten met meerdere kamers hebben een snelvriesfunctie, waarmee u vitamines en nuttige sporenelementen in producten kunt besparen. Ook in koelkasten met meerdere kamers zijn er vriezers met een grote capaciteit.
Als je je koelkast echt uniek wilt maken, dan kun je jezelf als ontwerper uitproberen. U kunt zelfklevende etiketten of stickers kopen en deze op de koelkastdeur plakken. Het kunnen afbeeldingen van bloemen zijn of een abstracte compositie - wat je maar wilt.

Koelkasten met meerdere compartimenten bieden veel voordelen voor het bewaren van voedsel
Koelkasten met meerdere compartimenten bieden veel voordelen voor het bewaren van voedsel
Koelkasten met meerdere compartimenten bieden veel voordelen voor het bewaren van voedsel
Koelkasten met meerdere compartimenten bieden veel voordelen voor het bewaren van voedsel Koelkasten met meerdere compartimenten bieden veel voordelen voor het bewaren van voedsel Koelkasten met meerdere compartimenten bieden veel voordelen voor het bewaren van voedselHome | Articles

May 21, 2024 10:01:38 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting