De koelkast gebruiken op het balkon

Veel mensen die in de stadsgrenzen wonen, denken er voortdurend aan. Is het mogelijk om huishoudelijke apparaten te bedienen op niet-standaard en aangepaste plaatsen. Maar veel tuinders stellen deze vraag vandaag. Veel mensen willen de mogelijkheid verduidelijken om koelkasten en koelapparaten te gebruiken op plaatsen die niet verwarmd zijn. Het kan een terras, een balkon, een glazen loggia en andere onverwarmde plaatsen zijn. Sommige consumenten vergelijken dit probleem onmiddellijk met de omstandigheden van de klimaatzone, die zijn voorgeschreven in de bedrijfsomstandigheden van de koelkast. Maar dit zijn niet helemaal correcte acties. Als u let op de klimaatklasse, dan geeft deze de maximale temperaturen aan van de lucht rondom het koelapparaat. Maar de belangrijkste voorwaarde voor de werking van een koelapparaat is het creëren van brand- en elektrische veiligheid.
BHP kan worden gebruikt in normale en matig koude omstandigheden. Het apparaat kan ook werken in vochtige subtropische omstandigheden. Installatieplaatsen voor koelkasten kunnen een temperatuur hebben van 16 tot 32 graden. Verschillende fabrikanten kunnen verschillende bedrijfstemperaturen instellen. Zo kunnen bijvoorbeeld niet grote koelkasten van het merk Saratov werken bij een temperatuur van 10 graden. BHT, die tot de algemene klimatologische en tropische klasse behoren, moet een bedrijfstemperatuur van 18-43 graden hebben.
Als we naar het eerste probleem kijken, hangt het in de eerste plaats af van het creëren van veilige brandomstandigheden. De meest voorkomende koelkasten zijn ontworpen om in de keuken te worden geïnstalleerd. Als het apparaat buiten wordt geplaatst, kan het worden blootgesteld aan atmosferische neerslag. Door hun optreden zal het lakwerk, dat met BHP is bedekt, beschadigd raken.
Voortijdige corrosie zal de koelkastkast vernietigen. Door een hoge luchtvochtigheid kan de elektrische isolatie beschadigd raken. Hierdoor kan er brand ontstaan. Als de koelkast op het balkon of de loggia moet worden geïnstalleerd. Dan dient u vooraf de bijgevoegde instructies te lezen. Het is het beste om een positief advies te krijgen van een geschikte specialist. Nadat hij toestemming heeft gekregen om een koelkast op het balkon te installeren, kan iedereen zichzelf en zijn dierbaren beschermen tegen een onvoorziene tragische gebeurtenis.

De koelkast gebruiken op het balkon
De koelkast gebruiken op het balkon
De koelkast gebruiken op het balkon
De koelkast gebruiken op het balkon De koelkast gebruiken op het balkon De koelkast gebruiken op het balkonHome | Articles

May 24, 2024 22:06:31 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting