Op de juiste manier lage wasmachines kopen

In moderne steden is er in bijna elk appartement een wasmachine, maar hoe kies je de juiste wasmachine?
1. Het is noodzakelijk om de opstellingsplaats van de wasmachine te bepalen, helaas heeft niet iedereen een ruim bad, anders hoef je niet te kiezen voor een brede of smalle, hoge of lage wasmachine. Als er niet genoeg ruimte is in de badkamer en de keuze valt op de gang of keuken, dan moet je eerst overwegen om het water af te tappen. Een grote slang in de gang ziet er niet esthetisch uit. Sommige machines hebben trouwens waterafvoerpijpen aan de zijkant, waardoor je de wasmachine dichter bij de muur kunt zetten.
2. Het type belading hangt ook samen met de locatie van de wasmachine: verticaal en frontaal.
De voordelen van een bovenlader zijn de geringe breedte en het gebrek aan ruimte om het luik te openen. Maar: hoge kosten, kleine selectie. Wasmachines aan de voorzijde hebben echter ook hun voordelen: lage hoogte (lage wasmachines kunnen in het aanrechtblad worden ingebouwd), een ruime trommel en de mogelijkheid om deze als plank te gebruiken.
1. Een grote naam is niet het belangrijkste. Hoe duurder de wasmachine, hoe moeilijker het is om onderdelen te vinden om hem te repareren.
2. Geluidsniveau, een van de belangrijkste factoren. Dure wasmachines zijn stiller, maar niemand wil te veel betalen, dus het is gemakkelijker om de deuren op de plaats van installatie van de machine te sluiten.
3. De aanwezigheid van uitdroging. Natuurlijk gaat linnen dat in de wasmachine droogt minder lang mee dan kleding die te drogen hangt. Machinedrogen maakt strijken gemakkelijker en er is geen ruimte om kleding op te hangen.
4. Programma's. Elke wasmachine heeft zijn eigen programmagroep die overeenkomt met de stofsoorten. Bovendien kunnen extra functies worden geleverd en hun keuze voor elk individu.
5. Draai. Er zijn zeven spin-efficiƫntieklassen van A tot G. De beste prestaties voor machines van klasse A en B zijn in feite een kenmerk van de rotatiesnelheid van de trommel.
6. Trommelvolume. Het kan variƫren van drie tot zeven kilo ondergoed. Hoe groter de capaciteit, hoe minder je de wasmachine hoeft te laten draaien en hoe langer hij meegaat, vergeet niet dat zo'n machine niet laag en smal is, maar breed en vrij hoog.
7. Bedieningspaneel. Handig paneel, kijkt niet eens naar de instructies. Het kan zijn uitgerust met een timer, maar dergelijke machines zijn duurder. De touchpads zien er erg mooi uit.

Op de juiste manier lage wasmachines kopen
Op de juiste manier lage wasmachines kopen
Op de juiste manier lage wasmachines kopen
Op de juiste manier lage wasmachines kopen Op de juiste manier lage wasmachines kopen Op de juiste manier lage wasmachines kopenHome | Articles

June 13, 2024 19:25:56 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting