Moderne bellenwasmachines voor comfortabel wassen

Bubbelwasmachines zijn een relatief nieuw type "mechanische wasvrouw" dat nu pas populair wordt. Het werkingsprincipe van dergelijke machines is gebaseerd op het vermogen van luchtbellen om zelfs in koud water het effect van koken te creëren.
Het grote voordeel van de bellenblaasmachine is het hoge rendement. Een gewone trommel "wasmachine" verbruikt 10 keer meer elektriciteit dan een luchtbel! De machine verbruikt economisch niet alleen elektriciteit, maar ook poeder. Dit wordt mogelijk gemaakt door de hoge activiteit van luchtbellen, waardoor het waspoeder snel oplost in water.
Het is ook belangrijk om de eenheid voor het wassen van kleding te respecteren. De bellenblaasmachine zorgt voor de helft minder krimp van de stof en zeven keer minder schade dan de beste stomerij. Dit effect is te danken aan het feit dat luchtbellen de wrijving van het linnen tegen de wanden van de kuip verminderen.
Bovendien besparen bubbelwasmachines de gebruiker aanzienlijk tijd - de meest "langdurige" wasbeurt erin duurt niet langer dan een uur.
Het belangrijkste element van zo'n wasmachine is de bellengenerator, een mondstuk dat zorgt voor een gerichte stroom luchtbellen. Daarnaast is de machine uitgerust met een pulsator, die zorgt voor turbulentie in de tank, waardoor u verontreinigingen beter kunt afvoeren.
Bubbelwasmachines zijn vrij ruim - sommige modellen kunnen tot 10 kilo wasgoed laden.
Om de waskwaliteit te verbeteren, zijn de machines uitgerust met een opvangbak voor pluisjes, vezels en villi.
De tank van de bubbelwasmachine heeft een titaniumcoating, waardoor de mogelijkheid van roest volledig wordt uitgesloten. Een speciale keramische coating werkt als een antistatisch middel, verzacht linnen en elimineert ziekteverwekkende bacteriën.
Net als hun traditionele "grote zussen" zijn bellenblaasmachines uitgerust met dispensers voor additieven, evenals elektronische weegschalen, en hebben ze de mogelijkheid om een wasmodus te selecteren, afhankelijk van het type stof. Modellen met bovenlader en voorlader zijn beschikbaar.

Moderne bellenwasmachines voor comfortabel wassen
Moderne bellenwasmachines voor comfortabel wassen
Moderne bellenwasmachines voor comfortabel wassen
Moderne bellenwasmachines voor comfortabel wassen Moderne bellenwasmachines voor comfortabel wassen Moderne bellenwasmachines voor comfortabel wassenHome | Articles

April 20, 2024 14:15:04 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting