Omgaan met koelkastgeurtjes

Meestal is een koelkast voor ons de belichaming van reinheid en versheid, omdat het onder andere omstandigheden gewoon dom zou zijn om voedsel op te slaan. Het komt echter voor dat het in sommige gevallen ver van frisheid begint te ruiken ... De zogenaamde "koelkastgeur" is bij velen bekend, maar niet iedereen weet er op de juiste manier mee om te gaan. Maar zo'n barnsteen is niet alleen onaangenaam, maar bederft ook hopeloos de smaak van veel gerechten, tenzij ze verpakt zijn in luchtdichte zakken, waar soms geen zin in is, en meestal is er niet genoeg tijd. Hier zijn enkele eenvoudige maar effectieve tips om u te helpen omgaan met koelkastgeuren.
Er zijn echter verschillende manieren om de geur uit de koelkast te verwijderen.
1. Eerst maken we de schappen van de koelkast vrij van producten en vegen deze voorzichtig af met de volgende verbindingen: soda-oplossing, ammoniak- of azijnoplossing, tandpasta aangebracht op een spons;
2. Ventileer en droog de koelkast.
3. We doen wat absorberend: een korstje oud brood (of een paar sneetjes als de geur te sterk is), een gesneden appel, stukjes rauwe aardappelen, gemalen koffiebonen in een open schaal, schillen van citrusvruchten, een open pakje frisdrank .
Zoals u kunt zien, zijn de manieren om de geur uit de koelkast te verwijderen vrij eenvoudig. Vergeet niet om het twee keer per jaar op de bovenstaande manieren te ontdooien en te wassen en bewaar voedsel onder het deksel in schalen die alleen van hoogwaardige materialen zijn gemaakt.

Omgaan met koelkastgeurtjes
Omgaan met koelkastgeurtjes
Omgaan met koelkastgeurtjes
Omgaan met koelkastgeurtjes Omgaan met koelkastgeurtjes Omgaan met koelkastgeurtjesHome | Articles

May 28, 2024 00:12:09 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting