Revolutionaire en exclusieve Apple iPhone-telefoons

De langverwachte Apple iPhone 4S heeft records gebroken voor het aantal telefoonverkopen. In slechts één dag tijd werd deze iPhone door een miljoen mensen gekocht. Drie dagen na de release van de Apple iPhone 4S werden vier miljoen mensen eigenaar.
Deze telefoon overtrof zijn voorgangers niet alleen in het aantal verkopen, maar ook in de belangrijkste technische kenmerken. De Apple iPhone 4S is krachtiger dan zijn voorgangers. De nieuwe telefoon heeft een verbeterde camera en, belangrijker nog, er is een persoonlijke assistent genaamd Siri.
Qua componenten is er geen verschil tussen Apple iPhone 4S en Apple iPhone 4. Slechts drie gram gewicht toegevoegd. Sommige telefoonbezitters maken grapjes dat deze drie gram tot de ziel van Siri behoort, wat niemand onverschillig laat. Het was de aanwezigheid van een assistent die de reden werd voor de populariteit van deze iPhone. Siri heeft een uitstekende spraakherkenningsfunctie en kan ook nuttige informatie delen voor de eigenaar van de Apple iPhone 4S.
Het nieuwe model maakt gebruik van de nieuwste technologie waarmee je met verschillende antennes data kunt ontvangen en verzenden. Apple iPhone 4S voegt ondersteuning toe voor Bluetooth 4.0.
Opvallend is de camera op de Apple iPhone 4S. De locatie van de camera voor iPhones is traditioneel, op het achterpaneel. 8 megapixel camera met LED flitser. Deze krachtige camera kan zich qua beeldkwaliteit meten met goede camera's. Het is gemaakt met behulp van een Sony-matrix, die een achtergrondverlichting heeft. De diafragmaverhouding bereikte 2,4 vanwege de aanwezigheid van vijf lenzen in het camera-ontwerp. Foto's zijn helder en helder, zowel in intens verblindend zonlicht als bij weinig licht. De ingebouwde foto-editor helpt u het rode-ogeneffect te verwijderen of corrigeert de foto binnen enkele seconden.
Wat video betreft, de camera kan 30 frames per seconde opnemen, extensie: 1920x1080 pixels. Voor wereldwijde video-archieven van clips plaatst u uw servers in een datacenter in Moskou. Video van hoge kwaliteit wordt bereikt door beeldstabilisatie. Daarom zal fotograferen met de iPhone 4S een plezier zijn voor videoliefhebbers.
Veel van de meest controversiële recensies gaan over de introductie van de Siri-assistent. Deze stemassistent kan een lang gesprek voeren, hij kan verschillende taken uitvoeren, informatie delen. Maar Siri werkt alleen als je een internetverbinding hebt. De iPhone 4S is nog in bèta, dus er zijn nog wat ongemakken. Zonder Siri werkt stembesturing bijvoorbeeld niet. Als er geen internet is, moet Siri worden uitgeschakeld, dan wordt spraakbesturing mogelijk.

Revolutionaire en exclusieve Apple iPhone-telefoons
Revolutionaire en exclusieve Apple iPhone-telefoons
Revolutionaire en exclusieve Apple iPhone-telefoons
Revolutionaire en exclusieve Apple iPhone-telefoons Revolutionaire en exclusieve Apple iPhone-telefoons Revolutionaire en exclusieve Apple iPhone-telefoonsHome | Articles

May 20, 2024 22:23:50 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting