Kleine wasmachines voor het volledig wassen van linnengoed

Kleine wasmachines kunnen qua ontwerp worden onderverdeeld in de volgende drie categorieën:
- automaat ("Tefal");
- niet-automatisch met onderste en horizontale opstelling van de activator ("Mini-Vyatka", "Fairy");
- niet-automatisch met een verticale opstelling van de activator ("Desna", "Samara", "Malyutka").
Het moet gezegd dat niet-automatische kleine wasmachines zijn ontworpen voor het wassen van 1,5 kg droog wasgoed en ook geen wringer hebben. Ze zijn heel redelijk in gebruik bij het wassen van kleine voorwerpen (sokken, zakdoeken, babykleertjes). De machine wordt op een kruk of stoel geïnstalleerd en het wassen zelf vindt plaats dankzij de intensieve circulatie van de zeepoplossing, die tussen de poriën en de lagen van de materie doordringt zonder enige mechanische impact. In dergelijke kleine wasmachines wordt de circulatie van de zeepoplossing gecreëerd door wervelbewegingen die worden opgewekt door de activator. Het is vanwege de vortexbeweging van de oplossing dat het linnen constant in verschillende richtingen draait, wat bijdraagt aan het voorzichtig en gelijkmatig uitrekken. Na het einde van het wassen wordt het water door zwaartekracht afgevoerd, het linnen wordt handmatig of in een autonome centrifuge uitgewrongen.
Een typische niet-automatische kleine wasmachine bestaat uit een deksel, een tank en een behuizing waarin de elektrische apparatuur van de machine is geïnstalleerd: condensatoren, een motor, een beschermend thermisch relais. Behuizing, deksel en tank zijn van kunststof. De schijfactivator, die de elektromotor aandrijft, bevindt zich aan de zijkant van de tank. De activatoras is verbonden met de elektromotoras van de kleine wasmachine. De elektromotor is met schroeven aan de tankwand bevestigd en de schroeven zelf zijn bedekt met elektrisch isolerende afdichtingskit. Op de behuizing van zo'n wasmachine bevindt zich een stroomschakelaar en er is ook een gat voor het aftappen van de zeepoplossing. De fitting van een dergelijke opening kan worden afgesloten met een plastic plug of worden aangesloten op een uiteinde van de afvoerslang, en het andere uiteinde wordt vastgezet in een speciale gleuf aan de bovenrand van de tank wanneer de machine draait. Het waterniveau in de tank wordt gecontroleerd door een speciaal merkteken. Het deksel helpt spatten van vloeistof te voorkomen bij het spoelen en wassen van kleding en is met grendels aan het tanklichaam bevestigd.

Kleine wasmachines voor het volledig wassen van linnengoed
Kleine wasmachines voor het volledig wassen van linnengoed
Kleine wasmachines voor het volledig wassen van linnengoed
Kleine wasmachines voor het volledig wassen van linnengoed Kleine wasmachines voor het volledig wassen van linnengoed Kleine wasmachines voor het volledig wassen van linnengoed



Home | Articles

June 23, 2024 02:12:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting