Om valg af robotstøvsuger

Indrøm det: du kunne højst sandsynligt lide fortællingen om gedden og Emel, der lå på komfuret, mens alle lektierne blev lavet uden hans deltagelse. Når jeg kommer hjem efter en hård dags arbejde, vil jeg absolut ikke lave husarbejde: hvordan kan man ikke huske eventyret, hvor alle ting blev gjort automatisk. Men det er, hvad det er og højteknologiens tidsalder, at gøre et eventyr til virkelighed ... i hvert fald en del af det. Robotstøvsugere kan bare gøre, hvad du kan, for at holde dit hjem rent og ryddeligt. Disse fantastiske maskiner kører rundt i dit hus på egen hånd og støvsuger gulve og tæpper, og så ryster de selv affaldet ud og lader sig selv op! Men for at en sådan nyttig assistent kan dukke op i dit hjem, skal du først købe den. Og det er her, der kan opstå problemer, da selv konsulenter i detailkæder nogle gange ikke er bekendt med principperne for hans valg. For at udfylde hullerne i viden råder vi dig til at gøre dig bekendt med materialerne fra vores artikel ...
Vi bemærker med det samme, at denne opfindelse ikke er egnet til alle. Det er umuligt at håbe, at denne enhed fuldt ud vil overtage funktionerne til at genoprette orden i lejligheden. Det kan kun hjælpe med at holde tingene rene. Hvis du ikke er fan af perfekt orden, hvor alle ting er på deres plads, og der ikke er en eneste ledning eller spredte ting på gulvet, er denne opfindelse ikke for dig.
Robottens tekniske udstyr
Kort sagt, hvilke gadgets, børster, sensorer enheden har. For rengøring af høj kvalitet skal han have mindst tre børster: den vigtigste, hvormed støv og meget småt snavs suges ind, en børste eller endda to til store snavs, og en sidebørste til rengøring af fodpaneler og hjørner af rummet.
Meget vigtige er de enheder af robotten, der ikke er ansvarlige for rengøring, men for dens bevægelse i rummet. Standard er IR-sensorer, som er udstyret med næsten alle sådanne enheder. De tillader robotten at gå rundt om forhindringer på vejen. Nogle, mere avancerede modeller er også udstyret med sensorer, der bestemmer placeringen af forurening og direkte bevægelse til et sådant sted.
Liste over arbejdsprogrammer
Forskellige modeller har forskellige programmer til rengøring af huset, såsom tæpperens, trærensning, fliserens, langluvet tæpperens. Jo flere muligheder enheden har, jo mere nyttig og funktionel assistent bliver den naturligvis.
Batterikapacitet
Standardrengøring i lejligheden vil tage robotstøvsugeren omkring 2 timer. Men ikke alle batterimodeller har nok til denne gang, du bliver nødt til konstant at overvåge enheden: stoppede den midt i rengøringen.
Programmeringsevne
Nogle modeller har mulighed for at programmere starten af rengøringen på et bestemt tidspunkt – det kan være nyttigt, hvis du sjældent er hjemme, eller du skal have tid til at sætte lejligheden i stand til gæsternes ankomst eller en vigtig begivenhed.
Fabrikant
I dag er der ikke så mange virksomheder, der laver robotstøvsugere, især sammenlignet med producenter af andre husholdningsapparater. Et af de mest kendte og pålidelige mærker er det amerikanske firma iRobot. Også aktive markedsdeltagere er kinesiske og koreanske producenter, men deres modeller viser sig for det meste at være kopier af amerikanske enheder. Robotter af forskellige mærker er naturligvis meget forskellige i pris.
Valget af en eller anden model af en robotstøvsuger bør være baseret på dine behov og økonomiske muligheder. I dag er disse enheder meget dyre, og at købe dem for sjov, som et interessant legetøj, er ikke det værd. Tænk over, hvad du egentlig skal bruge det til, så bliver valget nemmere at træffe.

Om valg af robotstøvsuger
Om valg af robotstøvsuger
Om valg af robotstøvsuger
Om valg af robotstøvsuger Om valg af robotstøvsuger Om valg af robotstøvsugerHome | Articles

June 16, 2024 09:59:05 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting