Fordele ved støvsuger med støvbeholder

Denne centrifugalluftrenser er meget attraktiv for kunder over hele verden, fordi den ikke har en støvpose. Der er ingen sådan pose, og i stedet for den er der en plastikbeholder. Den er også renset for støv, beholderen kan også vaskes, støvsugerens kraft med denne tilgang falder ikke når beholderen fyldes, men forbliver på samme høje niveau under hele rengøringen. Det eneste, du ikke bør glemme, er, at for at rense beholderen vil der kræves meget mere indsats sammenlignet med at udskifte filteret på den sædvanlige måde. En støvsuger med en beholder har ofte to filtreringsniveauer:
• Snavset luft sammen med støv hvirvles, takket være et specielt design, og skaber dermed et cyklisk flow. Affald ved hjælp af centrifugalkraft presses i en sådan støvsuger mod rørets vægge, hvorfra de mister hastighed og forbliver i affaldsbeholderen. Derefter passerer selve luften gennem en motor og filtre designet specielt til rengøring og sendes tilbage til rummet, 97% rent.
• luft med støv sendes til selve beholderen, hvor den mister fart meget hurtigere og bliver i den. I dette tilfælde forbliver tungere affald, ofte en procentdel på op til 97% i bunden af beholderen. Og fine støvpartikler forbliver i hvirvelen, som kommer ind i motorfilteret, og derefter ind i et specielt filter til finrensning.
Filtre til finrensning, kan kaldes slutrengøring.
I mange moderne modeller, bærbare støvsugere, har producenterne leveret et HEPA-filter, som er et meget vigtigt fint filter, som enhver støvsuger med en beholder bør være udstyret med. Et sådant filter er i stand til mange ting, nemlig at tilbageholde små partikler op til 0,3 mikron, og procentdelen af tilbageholdte partikler kan ikke andet end at behage og er lidt mere end 99%. I Europa omtales sådanne filtre ofte som S-klassefiltre. Også specielle antibakterielle filtre har evnen til at dræbe mange varianter af bakterier. Men de meget små partikler, der formår at slippe gennem alle filtre og forhindringer på deres vej, kan ikke behage, det er for fuldstændig sikkerhed og maksimal rengøring, at der er et andet filter, hygiejnisk. Fibrene i dette filter er ladet med specielle elektrostatiske midler, der tiltrækker selv de mindste støvpartikler. For folk, der lider af allergi, og endnu mere astma, er det nødvendigt at tage en støvsuger med en beholder og et ekstra HEPA-filter, helst mindst 12.

Fordele ved støvsuger med støvbeholder
Fordele ved støvsuger med støvbeholder
Fordele ved støvsuger med støvbeholder
Fordele ved støvsuger med støvbeholder Fordele ved støvsuger med støvbeholder Fordele ved støvsuger med støvbeholderHome | Articles

June 16, 2024 09:13:20 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting