Fancy koelkasten

Om de fabricagekosten te verlagen, gebruiken sommige Amerikaanse bedrijven gestructureerd reliëfstaal bij de vervaardiging van koelkastdeuren. Hiermee kunt u de koelkast niet alleen artistiek aantrekkelijk maken, maar ook oppervlaktedefecten verbergen en een duurdere uitstraling geven. Het gebruik van een getextureerd vel maakte het voor Amerikaanse bedrijven mogelijk om fabricagefouten in kleuring aanzienlijk te verminderen.
De analoog van getextureerde staalplaat (of tape) in Europa is een goedkopere filmcoating van gewone staalplaat geworden. Het meest voorkomende patroon is houtnerf en roestvrij staal. Naast zo'n koelkast moeten dezelfde waardige andere huishoudelijke apparaten zijn. Huisvrouwen, die uit eigen ervaring hebben gezien hoe handig en praktisch het is, willen op geen enkele manier terugkeren naar gasovens.
Koelkasten met artistiek schilderij onderscheiden ze meteen van andere modellen. De tekening kan in dit geval op een filmcoating worden gestencild of op verzoek van de klant met de hand worden gemaakt. Elk productieland heeft zijn eigen reeks typische schermpatronen die de nationale kenmerken weerspiegelen. Bij de vervaardiging van exclusieve koelkastmodellen wordt handgeschilderde kunst gebruikt. In de regel worden artistieke composities op een computer gemaakt. De binnenlandse fabrikant moest hier vanwege de beperkte vraag de productie van dergelijke modellen staken. Met individuele bestellingen wordt het werk van een auteur gemaakt, dat geen analogen heeft. Met behulp van een airbrush kan een gewone koelkast worden omgetoverd tot een waar kunstwerk. Met moderne airbrushes kunt u met meerdere kleuren tegelijk werken, wat een bijna fotografische kwaliteit oplevert.
Voor kopers die de voorkeur geven aan frequente veranderingen in de inrichting van de keuken, zijn koelkasten ontwikkeld met vervangbare decoratieve panelen op de deuren.
Sommige ongebruikelijke koelkasten hebben niet alleen de originele kleur, maar ook de vorm. Ongebruikelijk hier zijn de voorstellen van Japanse en Chinese bedrijven die kinderkoelkasten aanbieden in de vorm van dieren. Naast kleurrijke tekeningen hebben dergelijke modellen een ingebouwde elektronische kalender en een wekker met een LCD-scherm op de deuren. Als je de koelkast opent, klinkt er een melodie.
De duurste koelkasten zijn gemaakt van roestvrij staal. Het duurste ontwerp voor koelkasten met spiegeldeuren. Daarnaast zijn dit natuurlijk modellen ingelegd met edelstenen.

Fancy koelkasten
Fancy koelkasten
Fancy koelkasten
Fancy koelkasten Fancy koelkasten Fancy koelkastenHome | Articles

May 28, 2024 20:48:54 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting