LG

GoldStar of LG is bekend bij de Russische consument. De geboorteplaats van dit bedrijf is Zuid-Korea. Sinds 1958 heet het bedrijf GoldStar. Zelfs nu kun je die huizen vinden waarin huishoudelijke apparaten onder dit populaire merk goed werken. Dit bedrijf verscheen om de economie van het land nieuw leven in te blazen. Aanvankelijk werd een radio-ontvanger gemaakt. Daarna lieten ze een haardroger en een koelkast los. Gezien de uitstekende kwaliteit begon het bedrijf al snel bestellingen voor producten te ontvangen. De klanten waren de VS en Hong Kong. Al snel bracht het bedrijf een tv uit. In 1995 nam het bedrijf het merk LG over. Koelkasten, die door het bedrijf worden geproduceerd, zijn ook van de hoogste kwaliteit. Alle producten zijn bedoeld voor de algemene gebruiker. Het kan zowel een standaardgebruiker als een elitegebruiker zijn. De nieuwste en noodzakelijke ontwikkelingen zijn belichaamd in LG-koelkasten. Side-by-Side koelkasten zijn de belichaming van elegantie. Het kleurengamma van dergelijke koelkasten is vrij breed. Side-by-Side biedt een groot aantal functies. En daarom zal deze koelkast de meest veeleisende koper tevreden kunnen stellen. De koelkast heeft twee deuren. Er zit geen freon in het koelsysteem. Zo'n koelkast kan worden gebruikt in de keuken, waarvan de oppervlakte vrij uitgebreid is. Het is ook geschikt voor gezinnen met meer dan vier personen.
Er is een serie koelkasten van LG en de Combi serie. Het volume van zo'n koelkast is 380 liter. Onderin de koelkast bevindt zich een driedelige vriezer. Er is een apart gedeelte voor zuivelproducten. Het koelsysteem van zo'n koelkast bevat ook geen freon. De Icebeam Door Cooling serie heeft een uniek design. Koude lucht stroomt in vier richtingen. De temperatuur is in elk deel van de kamer hetzelfde. Zelfs de koelkastdeur heeft ventilatiegaten.
De compacte serie wordt ook vertegenwoordigd door LG. Het volume van zo'n koelkast kan oplopen tot 340 liter. Ook is de koelkast uitgerust met een vriezer, die een ruim volume heeft. Automatisch ontdooien vergemakkelijkt de werking van een dergelijk model. Zo'n koelkast past gemakkelijk in een kleine keuken of huisje. Freon wordt ook niet gebruikt bij de werking van de koelkast. Zoals u kunt zien, houdt LG zich bezig met de productie van koelkasten voor alle consumenten.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

July 14, 2024 17:10:04 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting