Hvor meget koster det ejeren at udskifte varmelegemet i vaskemaskinen

Hvis vaskemaskinen holder op med at opvarme vand under vask, ligger problemet højst sandsynligt i nedbrydningen af varmeelementet - varmeelementet. Årsagen til sammenbruddet er normalt aflejringer af kalk eller snavs på varmelegemet. De forringer varmeoverførslen, som et resultat af, at varmeelementspolen brænder ud. I dette tilfælde skal du udskifte varmeelementet i vaskemaskinen.
Varmeelementet i automatiske vaskemaskiner er installeret i bunden af tanken, da det skal nedsænkes i vand under drift. Hvis det er placeret bag tanken, begynder udskiftning af varmeelementet i vaskemaskinen ved at afbryde det fra det elektriske netværk og fjerne bagdækslet. For at gøre dette skal du skrue skruerne af. Varmeelementet er placeret under elmotoren eller tromleskiven. For at gøre det nemmere at udskifte varmeelementet i vaskemaskinen skal du fjerne drivremmen. Derefter skal to forsyningsledninger og en jordledning fjernes fra varmeelementets terminaler, og stikket skal også fjernes fra temperaturføleren, hvis det er tilgængeligt på varmeelementet. Derefter skal du løsne møtrikken på den centrale skrue, skubbe skruen indad og fjerne varmeelementet ved at lirke det med to flade skruetrækkere. Det gør det svært at udskifte varmelegemet i vaskemaskinen med et lag af kalk eller andre aflejringer. Fjern varmeelementet fra maskinens krop meget forsigtigt for at undgå beskadigelse af tanken. Derefter, gennem dets hul, skal du fjerne resterne af snavs og skæl.
Det er tilrådeligt at vælge et nyt varmeelement til montering fra samme firma, eller fokusere på størrelsen af tætningsgummiet. De skal matche. Installation af et nyt varmelegeme i en vaskemaskine sker i omvendt rækkefølge.
Efter udskiftning af varmelegemet i vaskemaskinen skal det startes for at kontrollere, om vandet er opvarmet, og der ikke er lækage. I boligforhold styres driften af varmeelementet bekvemt ved hjælp af en elmåler. Med opstart af vandopvarmning vil energiforbruget stige dramatisk.
Udskiftningen af varmeelementet i vaskemaskiner med et frontmonteret varmeelement sker på samme måde, kun den forreste del af maskinhuset er adskilt for adgang.

Hvor meget koster det ejeren at udskifte varmelegemet i vaskemaskinen
Hvor meget koster det ejeren at udskifte varmelegemet i vaskemaskinen
Hvor meget koster det ejeren at udskifte varmelegemet i vaskemaskinen
Hvor meget koster det ejeren at udskifte varmelegemet i vaskemaskinen Hvor meget koster det ejeren at udskifte varmelegemet i vaskemaskinen Hvor meget koster det ejeren at udskifte varmelegemet i vaskemaskinenHome | Articles

May 28, 2024 19:24:54 +0300 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting