Side-om-side af Gaggenau

Et stort antal forbrugere, baseret på levevilkår, har kun råd til et køleskab af europæisk type. Men på nuværende tidspunkt er der lejligheder nok, der komfortabelt kan rumme et køleskab i amerikansk stil i køkkenet. Derudover er et sådant køleskab et kunstværk, der vil hilse alle gæster med værdighed. En af disse modeller er side-by-side køleskabet fremstillet af Gaggenau. SK 535 har en klassisk amerikansk stil. Kigger du indenfor i dette køleskab, kan du finde en friskhedszone, som er designet til at opbevare kød og fisk. Der er to rum til køling af drikkevarer. Smør skal opbevares i et rum, der er specielt designet til dette formål. Opbevaring af grønt og grøntsager er formodet i to rum. De kan justere fugtighedsniveauet. Fryseren er udstyret med et No-Frost system. Det nyttige rumfang af dette køleskab er 600 liter. I side-by-side køleskabet kan du opbevare mad i en hel måned. I dette tilfælde vil alle næringsstofferne i produkterne have deres originale indikatorer. Afrimning i et sådant køleskab er ikke tilvejebragt på grund af brugen af No-Frost-systemet.
Køleskabet har syv klimazoner. Temperaturer kan justeres uafhængigt afhængigt af behovet. Køleskab SK 535 er et ret professionelt køleskab, baseret på de tilgængelige egenskaber. For hver type produkt er den beregnet til sine egne temperatur- og fugtighedsindikatorer. Kontrolsystemet i køleskabet er elektronisk. Alt vises på et farvedisplay, hvormed du kan foretage eventuelle ændringer i betjeningen af køleskabet. I et hvilket som helst af kamrene kan du indstille den ønskede temperatur.
SK 535 side-by-side køleskabet kan tilberede drikkevand og is. Til dette leveres en speciel enhed. Samtidig kan der være fem hundrede terninger forberedt is i maskinen. De kan også se ødelagte ud. Der er også halvanden liter isvand i enheden. Før det afkøles eller fryses, gennemgår vand den nødvendige rensning fra alle skadelige urenheder. Denne model kan produceres indbygget i køkkenmøblerne, eller den kan have et selvstændigt look.

Side-om-side af Gaggenau
Side-om-side af Gaggenau
Side-om-side af Gaggenau
Side-om-side af Gaggenau Side-om-side af Gaggenau Side-om-side af GaggenauHome | Articles

May 28, 2024 20:06:16 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting