Modernit kuplapesukoneet mukavaan pesuun

Bubble pesukoneet ovat suhteellisen uudenlainen "mekaaninen pesukone", joka on vasta nyt tulossa suosituksi. Tällaisten koneiden toimintaperiaate perustuu ilmakuplien kykyyn luoda kiehumisvaikutus jopa kylmässä vedessä.
Kuplakoneen tärkein etu on sen korkea hyötysuhde. Tavallinen rumpu "pesukone" kuluttaa 10 kertaa enemmän sähköä kuin ilmakupla! Kone kuluttaa taloudellisesti sähkön lisäksi myös jauhetta. Tätä helpottaa ilmakuplien korkea aktiivisuus, jonka ansiosta pesujauhe liukenee nopeasti veteen.
On myös tärkeää kunnioittaa yksikköä vaatteiden pesussa. Kuplakone tarjoaa puolet kankaan kutistumisesta ja seitsemän kertaa vähemmän vaurioita kuin paras kuivapesu. Tämä vaikutus johtuu siitä, että ilmakuplat vähentävät liinavaatteiden kitkaa altaan seiniä vasten.
Lisäksi kuplapesukoneet säästävät merkittävästi käyttäjän aikaa - niissä "pitkimmin pelattu" pesu kestää enintään tunnin.
Tällaisen pesukoneen pääelementti on kuplageneraattori, joka on suutin, joka tarjoaa suunnatun ilmakuplien virtauksen. Sen lisäksi koneessa on pulsaattori, joka luo turbulenssia säiliöön, jolloin pääset paremmin eroon epäpuhtauksista.
Kuplapesukoneet ovat melko tilavia - joihinkin malleihin mahtuu jopa 10 kiloa pyykkiä.
Pesun laadun parantamiseksi koneet on varustettu nukka-, kuidu- ja villikerääjällä.
Kuplapesukoneen säiliössä on titaanipinnoite, joka eliminoi täysin ruosteen mahdollisuuden. Erityinen keraaminen pinnoite toimii antistaattisena aineena, pehmentää pellavaa ja eliminoi patogeeniset bakteerit.
Perinteisten "isosiskojensa" tapaan kuplapesukoneet on varustettu lisäaineannostelijoilla sekä elektronisilla vaa'oilla, ja niissä on mahdollisuus valita pesutila kangastyypistä riippuen. Saatavilla on ylhäältä ja edestä ladattavia malleja.

Modernit kuplapesukoneet mukavaan pesuun
Modernit kuplapesukoneet mukavaan pesuun
Modernit kuplapesukoneet mukavaan pesuun
Modernit kuplapesukoneet mukavaan pesuun Modernit kuplapesukoneet mukavaan pesuun Modernit kuplapesukoneet mukavaan pesuunHome | Articles

May 24, 2024 23:43:41 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting