Yhdessä jääkaapin kanssa

Yksi tärkeimmistä kriteereistä jääkaapin valinnassa on sen sisäiset lisävarusteet. Jokainen yritys tekee vuosittain sisäisiä muutoksia lisävarusteisiin houkutellakseen asiakkaita. Vaikka jäähdytysyksikössä ei ole erityisiä muutoksia. Jokaisessa BHP:ssä on hyllyt. Hyllyt voivat puuttua vain arkuista tai kannettavista jääkaapeista. Jos katsot taaksepäin, ensimmäiset jääkaapit, hyllyjä lukuun ottamatta, eivät olleet enää varustettu millään. Muotoilu ja materiaali, josta hylly on valmistettu, ovat ratkaisevia käyttöiän aikana. Ne vaikuttavat myös jääkaapin puhdistuksen monimutkaisuuteen. Ja esteettinen käsitys riippuu niiden laadukkaasta suorituskyvystä. Viime vuosisadalla hyllyillä oli ristikkoilme. Samaan aikaan ne valmistettiin sinkkipinnoitteella. Joissakin jääkaappimalleissa on tällä hetkellä samanlaisia hyllyjä. Mutta todelliset valmistajat käyttävät hyllyille kestävämpää pinnoitetta. Arvostettu malli voi poiketa kromipinnoituksen käytöstä.
Myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut hyllyt sopivat. Aluksi hyllyjen paikkaa ei voitu muuttaa. Se oli tiukasti kiinni. Ylisuuria esineitä varten jouduin poistamaan hyllyn jääkaapista. Tämän jälkeen hyllyjä alettiin säännellä. Kammion hyötytilavuutta alettiin käyttää tehokkaammin. Tällä hetkellä saatavilla on taittuvat hyllyt sekä teleskooppihyllyt. Nykyaikaiset hyllyt on valmistettu läpinäkyvästä muovista, jossa on reunukset kaikilla neljällä sivulla vuotojen estämiseksi.
Ensimmäiset jääkaapit varustettiin sivuhyllyllä pullojen säilyttämistä varten. Nykyään on olemassa erityisiä kaltevia jääkaappeja, joita käytetään erityisesti viinien säilyttämiseen. Viinikaapeissa on puiset hyllyt.
Jokaisessa jääkaapissa on vihannesten ja hedelmien säilyttämistä varten erityiset laatikot. Aluksi laatikoita oli vain yksi. Hän sijaitsi alla. Väliseiniä alettiin käyttää vihannesten ja hedelmien varastoinnin eristämiseen. Sitten päätettiin luoda kaksi erillistä laatikkoa. Materiaali oli alun perin valkoista muovia, mutta nyt se on läpinäkyvää ja voi olla mitä tahansa väriä.

Yhdessä jääkaapin kanssa
Yhdessä jääkaapin kanssa
Yhdessä jääkaapin kanssa
Yhdessä jääkaapin kanssa Yhdessä jääkaapin kanssa Yhdessä jääkaapin kanssaHome | Articles

May 20, 2024 03:33:29 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting