Miten valitset laadukkaan iPad-laukun

Laukut ja erilaiset suojukset ipadille ja iPad 2:lle ovat välttämättömiä asioita omistajilleen, sillä omistajat haluavat paitsi suojata vempaimia erilaisilta vaurioilta ja naarmuilta, myös muuttaa laitteen ulkonäköä ja siten erottua joukosta.
Ipad-laukut voivat olla kiinteitä, valmistettuja aidosta nahasta tunnettujen yritysten Beyzacases, Lakoiie tai Piel Frama, sekä budjettityyppejä, jotka ovat kiinalaisten valmistajien valmistamia.
Laukun valitseminen ipadille ei ole helppoa, melkein yhtä vaikeaa kuin lelujen ostaminen Pietarista, koska omistajat haluavat sen olevan kompakti, ohut eikä rajoita liikkumista. Omistaja haluaa myös ipad-laukusta monikäyttöisen, jossa on monia lokeroita ja taskuja, joihin mahtuu tabletin lisäksi älypuhelin, lompakko, avaimet ja muut pienet tavarat.
Tyypillisesti ipad-laukulla on vakiomuoto - se on perinteinen, pystysuorassa olkapään päällä oleva laukku, jossa on lokero netbookille (tabletille) ja suuri määrä pieniä osastoja.
Kuitenkin ne, jotka haluavat löytää todella tilavan ja monikäyttöisen esineen, voivat ostaa Dresden Klaus9i Messenger Bagin, joka täyttää monien ipad-omistajien kaikki tarpeet. Se on ohut ja tyylikäs ja epätavallinen, vahva ja kevyt samaan aikaan.
Pussin mukana tulee kotelo sille, pussi silikageeliä, merkki SGP-kuponki, johon on merkitty tuotteen sarjanumero. Mukana on myös olkahihna, joka tekee laukusta mukavan olkapäällä.
Laukku voi olla vain musta, se on valmistettu neopreenistä ja spandexista, siinä on jäykkä runko, joten se suojaa tablettia tai netbookia erittäin hyvin pudotuksilta ja vahingossa tapahtuvilta kolhuilta. Vetoketjussa on kaksi koiraa, se ympäröi laukun kolmelta sivulta, joten sen kanssa on helppo työskennellä. Laukun neljännellä sivulla on nahkainen sisäosa, jossa on pussin nimi ja kohokuvioitu SGP.
Laukun olkapäällä kantamiseen tarkoitettu hihna on nailonia, se on leveä ja pehmeä. Jotta laukkua voisi kantaa mukavasti, siinä on liikkuva pehmuste olkapäälle. Metallivarusteet, suuret karabiinit, jotka on kiinnitetty telineeseen saranoilla - kaikki tämä on erittäin kätevää ja harkittua.
Dresden Klaus9i Messenger Bagin sisällä on kaksi lokeroa, joihin mahtuu helposti iPad tai iPad 2. Laukussa on myös useita pieniä lokeroita, joihin voit laittaa lompakon, puhelimen ja muita pikkutavaroita.
Siten pussin edut ovat:
- mitat (tiiviys) ja paino
- kova laukkukehys
- leveä vyö - mukava
- laadukkaat metalliosat
- vyön kiinnitys laukkuun on erittäin harkittu ja kätevä
- Tavarat on helppo ottaa pussista ja laittaa takaisin yhdellä kädellä
- Laukun taskut on valmistettu joustavasta kankaasta
Laukun huonoja puolia ovat:
- ei kovin pitkä vyö
- vähän taskuja
- pussin korkea hinta

Miten valitset laadukkaan iPad-laukun
Miten valitset laadukkaan iPad-laukun
Miten valitset laadukkaan iPad-laukun
Miten valitset laadukkaan iPad-laukun Miten valitset laadukkaan iPad-laukun Miten valitset laadukkaan iPad-laukunHome | Articles

June 13, 2024 17:44:47 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting